شرایط کار در کانادا
اشتراک گذاری مطلب

شرایط ویزای کار کانادا

برای شروع یک کار و کسب درآمد در ایران ، شخص متقاضی موظف است یا به عنوان جزئی از یک کل در قالب پرسنل مجموعه ای به استخدام آن درآید و یا با تکیه بر توانایی های مالی و مهارتی خود کسب و کاری را شروع کند . در خصوص اشتغال در کشورهای خارجی ، قدم اول پیش از اشتغال و درآمد زایی ، کسب اجازه ورود به کشور مورد نظر می باشد . به عنوان مثال در کشور کانادا ، متقاضیانی که به دلیل کیفیت بالای زندگی ، مالیات ناچیز ، درآمد خوب و حفظ شان و ارزش کارگر یا کارمند در پی اخذ ویزای این کشور بوده و ویزای شینگن  نیز شرایط مشابهی دارد که پس از محرز شدن شرایط کاریشان اقدام به سفر می کنند ، ملزم به گذراندن مراحلی می باشند که به بررسی آن ها خواهیم پرداخت . اخذ ویزای کانادا (کاری) نیز همانند شرایط فوق الذکر ، با نحوه استخدام یا کارآفرینی افراد رابطه مستقیم دارد . به عبارتی دیگر ، اگر شما قصد کار در کانادا به عنوان یک کارمند یا کارگر را داشته باشید ، نیازمند پیشنهاد رسمی از سوی کارفرمای کانادایی یا ”  Canadian employer ” هستید ، حال اگر قصد راه انداری کسب و کار خودتان را داشته باشید ، ملزم به دریافت مجوز فعالیت از اداره ” استخدام و توسعه اجتماعی کانادا ” یا Employment and Social Development Canada می باشید . در این روند ، اگر شما تمایل به کار در مجموعه ای کانادایی را دارید ، پس موظف به ارائه درخواست همکاری رسمی از آنان می باشید و اگر هم در فکر راه اندازی کسب و کار خود هستید (که با توجه به اشتغال زایی در این کشور و ورود سرمایه به آن با موافقت مسئولین مربوطه مواجه می شود) نیازمند داشتن سرمایه ای هنگفت یا مهارتی خاص می باشید . در این بین برای اخذ ویزای کار کانادا ، سخت ترین قسمت یافتن فردیست که شهروند یا مقیم دائم کانادا بوده و خواستار استفاده از مهارت های شما باشد . در صورت یافتن چنین فردی و انجام مکاتبات (به عنوان مثال یکی از اعضای خانواده که مقیم این کشور است) ، اداره مهاجرت و پناهندگی کانادا ویزای مربوطه را به صورت موقتی برای شما صادر می کند ؛ ویزایی که در صورت جلب توجه آنان به عملکرد فرد تازه وارد تمدید می شود . از سوی دیگر اداره منابع انسانی و توسعه این کشور به نمایندگی از دولت کانادا در پی اشتغال بیگانگان و بیکار ماندن اتباع خود نیست ، در نتیجه پیش از اهدای شغل به متقاضی خارجی ، طی آگهی هایی در مناطق مختلف این کشور ، وجود چنین موقعیت های شغلی را اعلام می کنند تا در صورتی که فردی توانا به انجام چنین کاری می باشد و به آن تمایل دارد ، وارد عمل شود . در صورتی که چنین فردی پیدا نشود ، شانس فرد غیر بومی برای تسخیر این موقعیت شغلی یا راه اندازی حرفه ای که به اقتصاد این کشور لطمه نزند بیشتر خواهد شد . دولت کانادا برای مشاغلی که شرایط خاصی دارند ، سختگیری کمتری به خرج می دهد ؛ به عبارت دیگر ، اگر پُست خالی یا حرفه در شرف شکل گیری منجر به بهبود چشمگیر وضع اقتصادی ، فرهنگی و اجتماعی این کشور شود ، جزء فعالیت های اجتناب ناپذیر دانشجویان خارجی برای پایان دوره تحصیلشان باشد ، همسر متقاضی دارای مجوز کار یا تحصیل باشد ، حرفه مورد نظر تحت حمایت معاهده های بین المللی تجاری یا توافقات دو جانبه با کشور مبداء باشد ، ویزای کانادا بسادگی صادر شده و مجوز اشتغال هم الزامی نمی شود . در پایان لازم به ذکر است که سامانه “ورود فوری” یا Express Entry به عنوان برنامه ای اقتصادی در این کشور ، با بررسی وضعیت زبان ، میزان تحصیلات و تجربه کاری ، محدوده سنی ، سابقه تحصیل در کانادا ، توانایی های همسر و از همه مهمتر داشتن دعوت نامه برای اشتغال در پستی تخصصی و تمام وقت اقدام به امتیاز دهی و صدور ویزای کانادا برای مشمولان واجد الشرایط می کند .

One thought on “شرایط ویزای کار کانادا

  1. ما به ویزای با کمک دولت نیاز دائم افغان هستم در ایران زندگی میکنم اگر امکان داره راهنمایی کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *