شرایط کار در کانادا

شرایط ویزای کار کانادا

برای شروع یک کار و کسب درآمد در ایران ، شخص متقاضی موظف است یا به عنوان جزئی از یک کل در قالب پرسنل مجموعه ای به استخدام آن درآید و یا با تکیه بر توانایی های مالی و مهارتی خود کسب و کاری را شروع کند . در خصوص اشتغال در کشورهای خارجی ، قدم اول پیش از اشتغال و درآمد زایی ، کسب اجازه ورود به کشور مورد نظر می باشد . به عنوان مثال در کشور کانادا ، متقاضیانی که به دلیل کیفیت بالای زندگی ، مالیات ناچیز ، درآمد خوب و حفظ شان و ارزش کارگر یا کارمند در پی اخذ ویزای این کشور بوده و پس از محرز شدن شرایط کاریشان اقدام به سفر می کنند ، ملزم به گذراندن مراحلی می باشند که به بررسی آن ها خواهیم پرداخت . اخذ ویزای کانادا (کاری) نیز همانند شرایط فوق الذکر ، با نحوه استخدام یا کارآفرینی افراد رابطه مستقیم دارد . به عبارتی دیگر ، اگر شما قصد کار در کانادا به عنوان یک کارمند یا کارگر را داشته باشید ، نیازمند پیشنهاد رسمی از سوی کارفرمای کانادایی یا ”  Canadian employer ” هستید ، حال اگر قصد راه انداری کسب و کار خودتان را داشته باشید ، ملزم به دریافت مجوز فعالیت از اداره ” استخدام و توسعه اجتماعی کانادا ” یا Employment and Social Development Canada می باشید . در این روند ، اگر شما تمایل به کار در مجموعه ای کانادایی را دارید ، پس موظف به ارائه درخواست همکاری رسمی از آنان می باشید و اگر هم در فکر راه اندازی کسب و کار خود هستید (که با توجه به اشتغال زایی در این کشور و ورود سرمایه به آن با موافقت مسئولین مربوطه مواجه می شود) نیازمند داشتن سرمایه ای هنگفت یا مهارتی خاص می باشید . در این بین برای اخذ ویزای کار کانادا ، سخت ترین قسمت یافتن فردیست که شهروند یا مقیم دائم کانادا بوده و خواستار استفاده از مهارت های شما باشد . در صورت یافتن چنین فردی و انجام مکاتبات (به عنوان مثال یکی از اعضای خانواده که مقیم این کشور است) ، اداره مهاجرت و پناهندگی کانادا ویزای مربوطه را به صورت موقتی برای شما صادر می کند ؛ ویزایی که در صورت جلب توجه آنان به عملکرد فرد تازه وارد تمدید می شود . از سوی دیگر اداره منابع انسانی و توسعه این کشور به نمایندگی از دولت کانادا در پی اشتغال بیگانگان و بیکار ماندن اتباع خود نیست ، در نتیجه پیش از اهدای شغل به متقاضی خارجی ، طی آگهی هایی در مناطق مختلف این کشور ، وجود چنین موقعیت های شغلی را اعلام می کنند تا در صورتی که فردی توانا به انجام چنین کاری می باشد و به آن تمایل دارد ، وارد عمل شود . در صورتی که چنین فردی پیدا نشود ، شانس فرد غیر بومی برای تسخیر این موقعیت شغلی یا راه اندازی حرفه ای که به اقتصاد این کشور لطمه نزند بیشتر خواهد شد . دولت کانادا برای مشاغلی که شرایط خاصی دارند ، سختگیری کمتری به خرج می دهد ؛ به عبارت دیگر ، اگر پُست خالی یا حرفه در شرف شکل گیری منجر به بهبود چشمگیر وضع اقتصادی ، فرهنگی و اجتماعی این کشور شود ، جزء فعالیت های اجتناب ناپذیر دانشجویان خارجی برای پایان دوره تحصیلشان باشد ، همسر متقاضی دارای مجوز کار یا تحصیل باشد ، حرفه مورد نظر تحت حمایت معاهده های بین المللی تجاری یا توافقات دو جانبه با کشور مبداء باشد ، ویزای کانادا بسادگی صادر شده و مجوز اشتغال هم الزامی نمی شود . در پایان لازم به ذکر است که سامانه “ورود فوری” یا Express Entry به عنوان برنامه ای اقتصادی دز این کشور ، با بررسی وضعیت زبان ، میزان تحصیلات و تجربه کاری ، محدوده سنی ، سابقه تحصیل در کانادا ، توانایی های همسر و از همه مهمتر داشتن دعوت نامه برای اشتغال در پستی تخصصی و تمام وقت اقدام به امتیاز دهی و صدور ویزای کانادا برای مشمولان واجد الشرایط می کند .