ویزای شینگن

ویزای شینگن اتریش

اتریش به عنوان مهد موسیقی و معماری دنیا ، دارای جاذبه های فراوان گردشگری برای هنر دوستان می باشد . وجود مناظر طبیعی بی بدیل ، امکانات رفاهی در خور نام این کشور و همسایگی با کشورهای ابر قدرت اروپایی نظیر ایتالیا و آلمان سبب شده است تا این کشور ، به عنوان قلب اروپا ، همه ساله شاهد حضور گردشگران فراوانی از سراسر دنیا در خود باشد . علاقه مندان سفر به اتریش از ایران می توانند با پر کردن فرم موجود در سایت سفارت این کشور در ایران ، ارسال ایمیل و یا تماس با کنسولگری این کشور در زمان های تعیین شده ، آمادگی خود را برای شرکت در مصاحبه حضوری و پس از آن کشور اتریش اعلام نمایند . این جلسات که به بررسی مدارک لازم متقاضیان با نیت صدور ویزای شینگن اتریش منجر می شود ، در صورت رد صلاحیت نیز هزینه بر بوده و با توجه به سن ، مدت زمان اقامت و کیفیت ویزای شینگن درخواستی ، هزینه ای در حدود 100.000 تا 400.000 تومان خواهد داشت . همانطور که مستحضرید زبان رسمی کشور اتریش آلمانیست ، لذا برای پر کردن برخی از فرم های مقدماتی ، تسلط شما و یا مشاورتان به این زبان الزامیست . عکس پرسنلی ( که بر روی برچسب ویزا چاپ می شود ) و گذرنامه ای با اعتبار حداقل 1 فصلی نیز از دیگر پیش نیازهای اخذ  ویزای شینگن اتریش می باشد . برخی قوانین نیز برای اخذ ویزای تعداد زیادی از کشورهای دنیا یکسان است که از مهمترین آن ها می توان به وجود جای خالی در دفترچه پاسپورت و ارائه کپی صفحات پاسپورت و ویزای شینگن قبلی (در صورت وجود) اشاره کرد . کشور اتریش ( و دیگر کشورهای عضو ویزای شینگن ) در پی ورود افراد فقیر به کشورشان نیستند ، آن ها به دنبال ثروت افراد متمول سراسر دنیا هستند که در کشورشان خرج شده و سطح درآمد ملی آن ها را بالا آورد ، در نتیجه برای اثبات قدرت مالی ، ارائه پرینت بانکی و اثبات تمکن مالی الزامیست . از سوی دیگر با ارائه سند مالکیت شی یا ملکی گران بها ، به دنباله داشتن این ثروت صحه می گذارید . وجود دعوتنامه ، بلیط و مدرک رزرو هتل ، و گواهی اشتغال (تحت مدارک معتبر) نیز از دیگر نیازمندی های ویزای شینگن اتریش می باشد . ارائه مدارک اضافه تر جایز نمی باشد ولی سفارت کشور مذبور می تواند مدرک بیشتری از شما طلب کند . این مدارک که توسط خود متقاضی به مسئولین سفارت ارائه می شود ، ممکن است تا 15 روز کاری نیز نزد مسئولین سفارت بماند و در پایان گفتن این مطلب خالی از لطف نیست که اخذ ویزای شینگن اتریش به معنی ورود حتمی به این کشور نمی باشد – لازم بوده ولی کافی نمی باشد – و مامورین فرودگاه یا مرزهای این کشور صلاحیت نهایی مسافران را تائید می کنند .

ویزای شینگن

ویزای کانادا