ویزای شینگن

ویزای شینگن توریستی

در مقالات پیشین در مورد مدل های مختلف ویزای شینگن صحبت کردیم . گفتیم ویزای شینگن در 4 حالت A,B,C وD به تمامی اتباع کشورهای غیر عضو در معاهده شینگن اعطا می گردد . ویزای نوع A مخصوص توقف کوتاه مدت مسافر در فرودگاه های کشورهای ناحیه شینگن می باشد و گردشگر در صورت خروج از فرودگاه ، به طور غیر قانونی وارد خاک کشور فوق شده و به عنوان یک مجرم به مبدا پرواز برگردانده شده و یا به سفارت مربوطه کشورش تحویل داده می شود . در ویزای نوع B ، گردشگر حق تردد چند ساعته در خاک و محدوده شینگن را دارد و موظف است تا با استفاده از هر وسیله نقلیه ای خود را به خارج از این محدوده برساند . ویزای نوع C که موضوع این مقاله می باشد ، ویزای شینگن توریستی می باشد که در خصوص آن صحبت می کنیم و ویزای نوع D نیز ویزای بلند مدت می باشد که سبب می شود تا افرادی که دلایل موجهی برای سفر پرتعداد به این ناحیه از اروپا را دارند ، بتوانند به راحتی در چارچوپ زمانی معینی به سفر خود بپردازند . اما نحوه اخذ ویزای شینگن توریستی به چه ترتیبی می باشد ! می دانیم قلمرو شینگن دارای 26 عضو می باشد که اغلب این کشور ها دارای سفارت خانه و کارگزاری هایی در ایران می باشند . هریک از این سفارت خانه ها امکان صدور ویزای شینگن را دارند که از یک دستورالعمل یکسان تبعیت می کنند . اقدام برای اخذ این ویزا هم بصورت مستقیم (شخصی) و هم بصورت غیر مستقیم ( به کمک موسسات اخذ ویزا و … ) امکان پذیر می باشد ولی موسسات فوق الذکر به دلیل درگیری روزانه با این پدیده و آشنایی با میانبرها ،کارشکنی های سفارت مربوطه و نقاط حساس این درخواست ، این مسیر را با سرعت بیشتری طی می کنند . با توجه به پروسه زمانبر صدور ویزای شینگن ، اقدام برای اخذ آن نباید به هفته های منتج به سفر موکول شود ، لذا اقدام به حصول ویزا در فاصله زمانی 2 ماهه تا موعد سفر ، زمانی منطقی می باشد . این در خواست که می تواند به صورت حضوری ، تلفنی و یا اینترنتی به سمع کارگزاران سفارت مربوطه برسد ، در فصول مختلف سال ، ترافیک متغیری نیز دارد . به عنوان مثال امکان سفر به کشورهای سردسیر در زمستان بسیار راحت تر از سفر به همان کشور در فصول بهار یا تابستان می باشد ، علاوه بر این قیمت های خدمات ارائه شده در کشور مقصد (مانند قیمت هتل ، رستوران ها ، اماکن دیدنی و قیمت کالاها) در فصول مختلف با توجه به حجم مراجعین متغیر می باشد . همانطور که گفته شد به دلیل یکپارچگی مرز ناحیه شینگن ، قوانین ورود به آن از هر گوشه و بواسطه هر کشوری نیز یکسان می باشد ولی در صورتی فرد گردشگر در یکی از کشور های این ناحیه دارای بستگان و دوستانی می باشد ، بهتر است که از سفارت همان کشور اقدام به اخذ ویزا کند ، از سوی دیگر ، کشوری که هدف اصلی سفر است برای اخذ ویزای شینگن توریستی مناسبتر است . ارائه مشخصات شخصی ، هدف و تاریخ سفر از مقدمات لازم برای تعیین وقت از سوی سفارت می باشد . از مهمترین مدارک اخذ ویزای شینگن توریستی هم می توان به مدارک هویتی ، اشتغال و تمکن مالی اشاره کرد که به تفصیل در مورد آن ها صحبت کرده ایم و از تکرار آن ها می پرهیزیم .