ویزای شینگن حتی ریجکتی

ویزای شینگن حتی ریجکتی

ویزای شینگن حتی ریجکتی چیست ، ریجکت (Reject) به معنای ” پس زدن ” یا “قبول نشدن” در حوزه خدمات مسافرتی و گردشگری ، مبیّن رد صلاحیت یک فرد برای اخذ ویزا (مثلاً ویزای شینگن) و ورود به کشور مورد نظرش می باشد . موارد متعددی وجود دارد که سبب می شود تا ویزای فردی ریجکت شده و او به عنوان عاملی نامطلوب اجازه عبور از مرزهای کشوری را نداشته باشد ، عواملی که گاه اجتناب ناپذیرند ، گاه از روی اشتباهات سهوی پدید آمده و گاه در اثر اقدامات ناشیانه متقاضیان بوجود آمده اند . این عوامل هرچه که باشند ، در صورتی که تحت نظارت فرد یا مجموعه ای آگاه انجام می پذیرفت ، پیش از رد شدن توسط افسر مهاجرت و کنسول شناسایی و بر طرف می گردید . اگرچه بخش عمده ای از این اقدامات و دلایل ریجکتی ویزا قابل جبران و رفع می باشد ، اما با دیدن این عامل نامطلوب در پرونده شما توسط سفارت خانه های مختلف – بویژه مراکز اعطای ویزای شینگن – روند انجام کار با اخلال و دردسر بزرگی روبرو می شود . یکی از اصلی ترین دلایل ریجکتی ویزای شینگن ، سوء سابقه متقاضی می باشد . این عامل که به سختی پاک شده و مورد رفع سوء اثر قرار می گیرد ، بویژه در موارد کیفری بیان می دارد که متقاضی پتانسیل ارتکاب جرم را داشته و می تواند با بازگشت با دوران پیشین خود و با تکرار اشتباهاتش آرامش و امنیت کشور مقصد را به هم بزند ، لذا از ارائه ویزای شینگن به وی اجتناب می شود . عدم یا تقلب در ارائه مدارک لازم برای دریافت ویزا و همچنین تسلیم مدارکی نچندان قابل اتکا و معتبر نیز از دیگر عواملیست که به رد شدن درخواست دریافت روادید می انجامد . به عنوان مثال اگر مدارک تمکن مالی با حرفه متقاضی همخوانی نداشته ، داوطلب سفر به اروپا نتواند دلایل قانع کننده ای برای این حضورش ارائه دهد ، مدت زمان اعتبار ویزای وی با زمانبدی مشخص شده در تضاد باشد ، این فرد نتواند بازگشت خود به میهنش را پس از اتمام سفرش به اثبات برساند ، گذرنامه وی دارای عیوب فیزیکی بوده یا دارای اعتبار و صفحات خالی مورد نیاز نباشد و مدارک رزرو هواپیما ، هتل ، تمکن مالی ، بیمه و دعوتنامه را ارائه ندهد ، درخواست وی از سوی مراجع ذیصلاح رد می شود . لازم به ذکر است که پس از ریجکت شدن ویزای شینگن ،یا ویزای شینگن حتی ریجکتی احتمال اقدام مجدد وجود داشته و افراد بیشماری بوده اند که با ریجکتی در مرحله اول ، در گام های بعدی به این مهم نائل آمده اند . در این باید یادمان باشد که این مدارک ما هستند که اطلاعاتمان را منتقل می کنند و نه زبانمان ، لذا در ملاقات های حضوری ارائه مدارکی معتبر (که در گذشته فقدان آن ها مشکل ساز شده است) بهترین روش برای رفع ریجکتی ویزا می باشد . اگرچه مدت زمان مشخصی برای مراجعه مجدد به سفارت برای رفع این مشکل وجود ندارد ، اما می توان بمجرد تکمیل مدارک وقت مربوطه را رزرو تا در ماه های آتی نوبت به مصاحبه مجدد شما برسد . در پایان لازم به ذکر است که پرداخت هزینه های سفارت از ابتدا الزامی بوده و در کشورهای که دارای قوانین سختگیرانه تری بوده و نیازمند انگشت نگاری می باشند ، انجام این عمل نیز مجدداً صورت می گیرد .