ویزای شینگن
اشتراک گذاری مطلب

ویزای شینگن نوع D

همانطور که به صورت کامل در مقالات مرتبط تشریح شد ، اهمیت و کیفیت همه متقاضیان سفر به اروپا برای دولت های عضو شینگن یکسان نیست . به عنوان مثال ، تمایل کشوری در این حوزه برای نگه داشتن یک تاجر ثروتمند ، محققی دانا و ورزشکاری محبوب ، به مراتب بیش از اشخاصیست که صرفآً برای سیاحت ، خرید و تفریح پای به این محدوده گذاشته اند و یا اهمیت همین افراد بیشتر از کسانیست که وضع اقتصادی خوبی ندارند و از خاک این کشورهای به عنوان ترمینالی برای تغییر هواپیمایشان استفاده می کنند . وجود چنین شرایطی سبب شده است تا تقسیم بندی هایی برای متقاضیان ورود به این پهنه شکل بگیرد . به عنوان مثال ویزای شینگن نوع A ،B  ، C و D به ترتیب مخصوص توقف های کوتاه مدت در فرودگاه ها ، تردد هایی در چارچوب استاندارد و خروج سریع بواسطه خط آهن و جاده ها ، سیاحت و تفریح تا سقف 3 ماه و اقامت طولانی مدت می باشند و یا برای کنترل بهتر مهمانان خود موانعی به نام ورود یکباره ( Single Entry ) ، ورود دوباره  ( Double Entry ) و ورود چندباره (Multiple Entry ) وضع کرده اند تا از سفرهای بی مورد و بیشمار جلوگیری کنند . به جز حالت های گفته شده ، ویزای شینگن محدود شده (LTV) یا  Limited territorial Validity Visasنیز وجود دارد که طی آن ، دارنده ویزا بدون داشتن پیشنیازهای تعریف شده موفق به اخذ آن شده و بجز در کشور مبدا و مقصد در نقطه دیگری حق توقف و تجارت را نخواهد داشت . این مورد برای زمان های اضطراری صادر می گردد ، زمانی که جان انسانی در اثر بیماری یا جنگ در خطر بوده و وی نیاز به رسیدگی فوری داشته باشد .با ذکر این مقدمه قصد داریم تا با ویزای نوع D یا ویزای ملی  National visa))  بیشتر آشنا شویم . می دانیم که افراد زیادی از سراسر دنیا ، به اقتضای شغل و حرفه خود ، ملزم به تردد پر تعداد و اقامت بلند مدت در اروپا هستند . بازرگانانی که در کشور خود مشغول به تولید و در اروپا در پی فروش محصولاتشان هستند یا برعکس ، دانشجویانی که به تحصیل مشغولند ، محققانی که برای به اشتراک گذاری نظرات ، شرکت در همایش ها ، سخنرانی در کنفرانس ها یا استفاده از امکانات سخت افزاری این محدوده مرتباً به اروپا سفر می کنند ، ورزشکاران شاغل در لیگ های معتبر اروپایی ، هنرمندانی که برای نمایش اثار خود نیازمند حضور بهم رسانی در این منطقه می باشند و همچنین بیمارانی که دوره درمان بلند مدتی دارند مشتریان ثابت سفر به حوزه شینگن هستند . ویزای شینگن نوع D برای این افراد طراحی شده است ، برای افرادی که حضورشان مفید یا ضروری بوده ولی نه به حدی که دائماً مستقر شوند . پس از ورود این افراد ، خروجشان با توجه به سوابق و اهمیت کاریشان به یک ، دو و چند نوبت تقسیم می شود . به عنوان مثال ، بسیاری از دانشجویان یکبار ورود هستند ، بدین معنا که تا پایان اتمام دوره تحصیل حق خروج از محدوده شینگن را نداشته و در صورت خروج ، اجازه ورود مجدد را ندارند . ویزای شینگن این افراد معمولا یکساله است که در صورت تائید صلاحیتشان ، یک سال دیگر نیز تمدید می شود . این در حالیست که قوانین ویزای شینگن فوری برای برخی از محققان ، اساتید دانشگاه ها ، ورزشکاران و بیماران امکان تردد چندباره را پیش بینی کرده است .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *