ویزای شینگن پرتغال
اشتراک گذاری مطلب

ویزای شینگن پرتغال

ویزای شینگن پرتغال پرتغال (Portugal) نام کشوری کوچک در جنوب غربی اروپا و در مجاورت اقیانوس اطلس می باشد . این کشور که از راه خشکی به اسپانیا متصل و بواسطه آن به اروپا چسبیده است ، دارای مردمانی با ریشه لاتین بوده و در کنار اسپانیا ، ایتالیا و فرانسه یکی از چهار کشور کاتولیکی اروپا محسوب می شود . پرتغال دارای جمعیتی افزون بر 10 میلیون نفر و مساحتی 92 هزار متر مکعبی می باشد که به ترتیب این کشور را در رده 77 کشورهای پرجمعیت و 110 کشورهای پر وسعت قرار داده است . این قلمرو به عنوان کشوری توسعه یافته و استعمارگر در تاریخ خود (که کشور ما نیز از گزند آن در زمان صفویان در امان نمانده است) پس از هسته اولیه معاهده شینگن و ایتالیا که بعده ها به آن اضافه شد ، نخستین کشوری بود که به این جرگه پیوست و با پذیرش شرایط موجود از ماه مارس 1995 میلادی مرزهای خود را به روی هم پیمانانش گشود .

همانطور که می دانیم افرادی که شهروند یکی از کشورهای اروپایی حوزه شینگن بوده و یا دارای ویزای شینگن مولتیپل نوع C یا D باشند می توانند آزادانه در میان کشورهای عضو این قرارداد تردد داشته و بدون پرداخت مالیات یا هزینه گمرک به سفر در میان نقاط پرتعدادی از اروپا بپردازند . شرایط اخذ ویزای شینگن پرتغال نیز همانند سایر کشورهای ویزای شینگن فوری در گرو اثبات تمکن مالی و قصد بازگشت به وطن می باشد ، لذا ارائه مدارکی همچون نامه تمکم مالی از بانک و لیست گردش سه ماهه آخر حساب یا برگه رسمی حقوق و همچنین سند مالکیت یک ملک یا شئی گران بها درباره اخذ ویزای شینگن پرتغال الزامیست . ارائه فرم تکمیل شده ، عکس ، تمامی پاسپورت ها بعلاوه پاسپورت فعلی که دارای اعتبر و صفحات خالی می باشد ، معرفی نامه (اگر به عنوان نماینده یک شرکت سفر می کنید) ، دعوتنامه‌ (که ارائه برخی مدارک را غیر ضروری می کند) ، رزرو هتل و پرواز و بیمه نیز از بدیهیات این سفر است . در نهایت فرد متقاضی با مراجعه به سفارت پرتغال در محله دروس تهران و گذراندن مصاحبه حضوری ، می تواند مدارک را تسلیم ، در صورت تائید نقص های احتمالی را برطرف و پس 2 الی 3 ماه که ویزای شینگن پرتغال  وی تائید شد راهی کشور مذکور گردد .

راهنمای سفر