ویزای شینگن

ویزای شینگن یونان

یونان ، کشوری در جنوب شرقی اروپاست و با داشتن تمدنی کهن ، مهد علوم سیاسی ، فلسفه ، هندسه و بسیاری از علوم دیگر می باشد ؛ کشوری که تمدن غرب ، خود را وام دار و دنباله روی مسلک و ریشه آن می داند . کشور یونان علاوه بر داشتن دیدنی های تاریخی فراوان و تفرجگاه های طبیعی متعدد ، از نظر سوق الجیشی نیز دارای موقعیت منحصر بفردی می باشد . این کشور با قرار گرفتن در منطقه برخورد 3 قاره اروپا ، آسیا و آفریقا ، علاوه بر تاثیر پذیری از همسایگان خود ، تاثیر فراوانی نیز در شکل گیری فرهنگ ، سنن و تمدن آن ها گذاشته است . کشور یونان به عنوان عضوی از اتحادیه اروپا و محدوده شینگن ، از نظر اقتصادی دهه ای پر از تشویش و نابسامانی را پشت سر نهاد . اعلام ورشکستگی این کشور و طلب یاری از جوامع جهانی سبب شد تا اتحادیه اروپا که تا مرز اخراج این کشور از جمع خود نیز پیش رفته بود ، به کمک آن ها آمده و وام هایی در جهت ترمیم بافت پوسیده اقتصادی خویش کند . این ورشکستگی که ضربه بزرگی به اقتصاد اتحادیه اروپا و یونان وارد کرد ، در سال های اخیر رو به بهبودی پیش رفته است و مردم این کشور با تغییر حزب حاکم ، به پشت سرگذاشتن این چالش امیدوارند . ایجاد روابط حسنه بیش از پیش و پروازهای مستقیم میان ایران و یونان در سال های اخیر سبب شده است تا هموطنانمان بتوانند با اخذ ویزای گردشگری ، تجاری ، ترانزیت ، تحصیلی و دیدار اقوام تیت نام ویزای شینگن به این کشور سفر کنند . برای اخذ ویزای شینگن یونان ، گام اول پر کردن فرم تقاضانامه موجود در سایت سفارت این کشور می باشد . متقاضیان سفر به این کشور پس از تکمیل این فرم و رزرو وقت مصاحبه سفارت به صورت تلفنی ، می توانند با در دست داشتن مدارک ذیل به محل سفارت یونان در بلوار اسفندیار تهران مراجعه کرده و مقدمات ویزای شینگن را فراهم آورند . در مورد مدارک لازم ، گفتن این نکته حائز اهمیت می باشد که همه مدارک فارسی نیاز به ترجمه رسمی انگلیسی داشته و وجود کپی از تمامی آن ها الزامیست . این مدارک به همراه کپی آن ها به سفارت یونان داده شده که پس از تائید صحت مدارک ، به صاحبانش بازگردانده می شود . از مهمترین مدارک اخذ ویزای شینگن یونان می توان به شناسنامه ، گذرنامه با اعتبار کافی ، 2قطعه عکس پرسنلی ، گواهی وضعیت اشتغال ( از سوی نهاد های دولتی ، سازمان های خصوصی ، مشاغل آزاد و یا دانشگاه ها ) ، گواهی تمکن مالی و پرینت ماه های اخیر تمامی حساب های بانکی ، سند مالکیت ملک ، بیمه نامه ، گواهی رزرو بلیط و هتل اشاره کرد . پس از ارائه این مدارک ، مصاحبه و انگشت نگاری ، حداکثر تا 1 ماه  پاسخ رد و یا تائید ویزای شینگن متقاضیان صادر می گردد .