ویزای مولتی شینگن
اشتراک گذاری مطلب

ویزای مولتی شینگن

در مقالات پیشین دانستیم که ویزای شینگن به 4 نوع A که «ویزای ترانزیت» نام داشته و فقط برای تعویض هواپیما در فرودگاه بود ، نوع B که «ویزای عبوری» که برای ترددی کوتاه مدت در این ناحیه و خروج از آن از طریق مسیرهای ریلی و جاده ای بود ، نوع C که «ویزای توریستی» بوده و مناسب گردشگران می باشد و نوع D که «ویزای ملّی» نام داشته و با متدی شبه اقامت امکان اسکان بلند مدت و تردد بی نهایت افراد غیر بومی ناحیه شینگن را صادر می کرد تقسیم می شد . در همین رابطه در این مقاله با ویزای مولتی شینگن آشنا خواهیم شد ، ویزایی که پیش از این به طور اختصاصی به آن نپرداخته ایم ، ولی اشاراتی به آن شده است .
می دانیم ویزای نوع C یا گردشگری خود به 3 زیر مجموعه Single-entry یا تک ورودی ، Double-entry یا دو ورودی و Multiple-entry ، ویزای مولتی شینگن یا چند ورودی تقسیم بندی می شود . همانطور که از نام این زیر مجموعه ها پیداست ، ویزای یک و دو ورودی به متقاضیان اجازه تنها یک و دو بار ورود به خاک اروپا را داده و چنانچه این افراد به مقتضای ویزای خود به ترتیب یک یا دو بار از این محدوده خارج شوند اجازه ورود مجدد نداشته و روادید آنان منقضی می شود . و اما ویزای مولتی شینگن به عنوان موضوع این بحث ، نوعی اجازه ورود به خاک اروپاست که از زمان صدور شش ماه اعتبار دارد ، به عبارتی دیگر اگر این ویزا در اول فروردین صادر شود ، تا آخر شهریور دارای اعتبار قانونیست ؛ اما این اعتبار به معنای اجازه استقرار 6 ماهه یا 180 روزه نمی باشد ، چرا که این افراد تنها مجاز به 90 روز حضور در این ناحیه هستند ، 90 روزی که می تواند به یکباره تمام شود و یا بطور مثال به 9 برهه 10 روزه تقسیم شود. گفتنیست که پس از اتمام این دوره ، دارندگان این ویزا موظف به بازگشت به وطنشان و گذشت 3 ماه تا مراجعه مجدد برای اخذ ویزای شینگن می باشند . در آخر لازم به ذکر است که این ویزا اعتبار پاسپورت را افزایش داده ، از هزینه های ترجمه و مصاحبه برای هربار سفر به اروپا جلوگیری می کند و مناسب افرادیست که در راه دریافت اقامت اروپا مکرراً در حال سفر به این ناحیه می باشند .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *