ویزای کانادا

ویزای کانادا برای همسر

مهاجرت تحت هر عنوان  و به بهانه ای برای فرد مسافر سخت می باشد . دوری از شهر و دیاری که در آن چشم به جهان گشوده ، رشد و نمو پیدا کرده ، در مدارس آن با سواد شده و از گوشه گوشه آن خاطره دارد امری بسیار دشوار است . این هجرت زمانی به معضل بزرگتری تبدیل می شود که مقصد کشوری خارجی باشد و غم غربت با عدم امکان برقراری ارتباط عاطفی با دیگران توام شود . شاید پس از مدتی بتوان بر تمامی این دشواری ها فائق آمد ، اما دوری از خانواده ، علی الخصوص همسر و فرزندان در این قالب نمی گنجد و همواره سنگینی این غم روی دوش و درون سینه فرد مهاجر سنگینی می کند . وجود این فقدان و ناراحتی علاوه بر ایجاد روحیات مخرب در فرد ، بازدهی وی در کار و تحصیل را به شدت کاهش می دهد و با وجود انگیزه های فراوان ، باز هم تمامی قدرت روحی و جسمی وی معطوف انجام وظایف مورد انتظار از وی نمی شود ، لذا دولت هایی که پذیرای خارجیان برای کار ، تحصیل و زندگی در خاک خود هستند ، با توجه به عوامل فوق و دلایلی دیگر (مانند افزایش نیروی کار و تامین منابع انسانی  خود ) اجازه ورود خانواده افراد مقیم خود را تحت شرایطی می دهند ؛ مثلا در کشور کانادا ویزای کانادا را برای همسر و سایر بستگان درجه یک آن ها صادر می کنند . برای مهاجرت به این کشور ، زمانی برای همسر یک فرد ویزای کانادا صادر می گردد که با استناد به مدارکی رسمی و معتبر اثبات شود که فرد مذکور و همسر وی ، حداقل به مدت 1 سال با یکدیگر زیر یک سقف زندگی کرده و روابط زناشوئی داشته اند ، در غیر این صورت ( یعنی ازدواج موقت ، وجود رابطه در کسوت نامزدی و مدت زمان کم ازدواج دائمی ) دولت کانادا با این ذهنیت که این روابط صرفا به منظور ورود به خاک آن ها و اخذ اقامت کانادا صورت گزفته است ، به ادامه مراحل ورود همسر فرد مذکور تمایلی نشان نمی دهد . با فرض داشتن این شرط ، فرد مقیم ( یا شهروند ) کانادا باید دارای شرایطی نظیر داشتن سن قانونی ، ارائه فرم های درخواست ورود همسر ، عدم بدهی به دولت کانادا (به ویژه در امور مربوط به دعوت خانواده و آشنایان ) ، عدم اسپانسرینگ شخص دیگری به عنوان همسر ، وجود فقط و فقط پیوند زناشوئی با شخص مذکور ، الزامیست . از سوی دیگر افراد بیشماری وجود دارند که دارای اقامت کانادا می باشند ولی در این کشور زندگی نمی کنند ، این افراد نیز می توانند اسپانسر همسر خود شده و ویزای کانادا برای وی اخذ کنند (منظور از اسپانسر همان حامی مالی در مدت زمان سکونت وی در کانادا و ضمانت سلامت رفتاری شخص جدید الورود می باشد) ، به شرط اینکه پس از صدور ویزا به کشور بازگشته و در آنجا به زندگی ادامه دهند . سوء سابقه میزبان یکی از مهمترین عوامل عدم امکان اسپانسرینگ وی می باشد ، از سوی دیگر اگر همسر فردی بواسطه حمایت مالی و معنوی وی وارد خاک کانادا شده و از وی جدا شود ، در تعهدات ما بین آن ها و دولت تغییری بوجود نیامده و میزبان کماکان موظف به پرداخت هزینه های زندگی و سایر حمایت های شامل حال میهمان می باشد . فرد متقاضی ورود به کانادا نیز متقابلا نیازمند داشتن شرایطیست که از مهمترین آن ها می توان به ازدواج در سن قانونی ، تک همسری ، داشتن شرایط معمول برای سفر به کانادا و عدم ازدواج با میزبان با چشم داشت و انگیزه سفر به کانادا اشاره کرد .