ویزای کانادا

ویزای کانادا تحصیلی

کشور کانادا به دلیل داشتن صنعتی پیشرفته ، سطح آموزشی قابل قبول ، فرهنگی غنی و بستری مناسب برای زندگی و اشتغال ، همواره یکی از مقاصد مهاجرین ، علی الخصوص علاقه مندان به تحصیل بوده است و تمام افرادی که قصد ساختن زندگی بهتری را داشته اند ، گوشه چشمی نیز به اخذ ویزای کانادا دارند . وقتی در مورد تحصیل در کانادا سخن به میان می آید ، معمولا آموزش عالی و سطوح آکادمیک مد نظر است ، لذا قصد داریم تا در این مقاله در خصوص تحصیلات عالیه و اخذ ویزای کانادا ، اطلاعاتی را در اختیارتان قرار دهیم . اولین قدم برای اخذ ویزای کانادا به صورت تحصیلی ، ارائه درخواست اخذ روادید می باشد ، این عمل که از 2 طریق انجام می پذیرد ، سبب می شود تا شما در لیست انتظار قرار داده شده و پس از احراز صلاحیت و تائید مدارکتان ، وارد مرحله بعدی اخذ ویزای کانادا شوید . اولین روش برای این مرحله ، اقدام از طریق سایت www.cic.gc.ca و ساخت حساب کاربری به صورت آنلاین می باشد . در روش دوم که برای ما ایرانیان کمی دشوارتر می باشد ، مکاتبه از راه دور و نامه نگاری می باشد ، دلیل این دشواری عدم ارتباط دیپلماتیک ایران و کانادا می باشد و ایرانیانی که با هر هدف و به هر وسیله قصد رفت و آمد و همچنین اقامت در این کشور را دارند ، موظفند از طریق کارگزاری های این کشور در همسایگی مان ( دبی یا استانبول ) اقدام کنند ؛ در این روش نیز فرم های خام از سایت مهاجرت کانادا دریافت ، تکمیل و به همراه مدارک مورد نیاز ارسال می گردد . از مهمترین مدارک مورد نیاز برای ویزای کانادا به صورت تحصیلی ، داشتن تمکن مالی شرط اول و اصلی اخذ ویزا می باشد . مدت اقامت شما هر چند مدت که باشد ، تواناییتان برای تامین مخارج خود و خانواده  شرط اساسی ماندن در این کشور است . اخذ ویزای کانادا همواره به اقامت دائم ختم نمی گردد ، لذا القای این حس در وجود افسر مهاجرت که شما در این کشور ماندنی نیستید و قصد بازگشت دارید ، کار متقاضی را تسریع می کند . ارائه گواهی عدم سوء پپیشینه ، اثبات عدم تمایل به تحصیل و اشتغال در دوره حضور در این کشور ، داشتن سلامت جسمی و روانی و همچنین ارائه دعوتنامه برای گردشگران از دیگر پیشنیازهای اخذ ویزای کانادا می باشد . عوامل فوق پیشنیاز اخذ ویزای کانادا با هر عنوانی می باشند ، اما در خصوص ویزای کانادا به صورت تحصیلی می توان گفت مکاتبه با یکی از مراکز آموزش عالی این کشور و حصول پذیرش ، تسلط به زبان انگلیسی ( یا فرانسوی ) همراه با مدرک ، نمرات بالای دروس تخصصی و معدل ، تمکن مالی ، انجام مراحل فوق – اخذ روادید – ایجاد ارتباط با کارگزاران کانادایی – داشتن دلایلی موجه برای ورود به این کشور برای ادامه تحصیل لازم و ضروری می باشد . در پایان نیاز به یادآوریست که تحصیل و کسب ویزای آن در زمانی کمتر از 2 فصل و یا با وجود ارتباط میان دولت یا نیروهای مسلح با فرد ( به عنوان مثال فرد عضوی از نیروهای مسلح باشد )  انجام شدنی نمی باشد .