ویزای 5 ساله کانادا
اشتراک گذاری مطلب

ویزای 5 ساله کانادا

در مقالات مرتبط اشاره شد که مدت زمان اعتبار پاسپورت های ایرانی 5 ساله بوده و دارندگان این مدرک بین المللی با فرارسیدن موعد انقضای این دفترچه موظف به تمدید آن می باشند . از سوی دیگر می دانیم که ویزای کانادا یا هر کشور دیگری ، در قالب مُهر یا برچسب های مخصوص در صفحات این دفترچه زده شده و گواهی بر اجازه تردد این شخص در کشوری بیگانه می باشد . در نگاهی اجمالی و سطحی درمیابیم که با توجه به محدودیت زمانی پاسپورت ، عملاً دریافت روادیدی با اعتبار بیش از 5 سال میسّر نمی باشد ، لذا ویزای کانادا در حداکثر اعتبار ممکن برای ایرانیان همین 5 سال (و برای اتباع برخی کشورها مانند افغان ها هند و چین 10 سال) می باشد . این در حالیست که با صرف نظر از این محدودیت ،اخذ این نوع ویزا که به ویزای «مالتیپل» (Multiple-Entry) یا “چندگانه طولانی مدت” معروف است ، تنها به دو گروه از مسافرین ایرانی تعلق می گیرد . گروه اول افرادی هستند که بطور مرتب و مستمر به این کشور سفر می کنند و طبیعتاً بواسطه صرف مبالغ هنگفتی در طول سفر خود مورد استقبال دولت کانادا ، وزارت امور خارجه و مردم این کشور قرار می گیرد و گروه دوم نیز والدین سالخورده و بازنشسته ای می باشند که فرزندانشان مقیم کاناداست و از طریق آنان برای اقامت در این کشور اقدام کرده اند . اگرچه با وجود نداشتن یکی از این دو شرط نیز امکان اخذ ویزای کانادا به مدت 5 سال وجود دارد ، اما رسیدن به این هدف در گرو تائید نهایی افسر مهاجرت می باشد . جلب نظر این فرد از راه های غیر قانونی و تقلب وجود ندارد ، لذا تکیه بر توانایی های خود و بهره گیری از تجارب وکیلی دانا در این راه – متین ویزا – سبب خواهد شد تا نقاط قوت شما تقویت و نقاط ضعفتان پوشانده شود . در راه اخذ ویزای کانادا ، افرادی که تمایل به ورود مالتیپل به این حوزه را دارند ، در هنگام پر کردن فرم های درخواست صدور روادید تنها کافیست که به جای گزینه Single-entry یا تک ورودی ، گزینه Multiple-entry یا ورود چندگانه را انتخاب کنند ، هرچند در صورت نداشتن پیشنیاز های دریافت این نوع ویزا از شانس زیادی برای ورود به کانادا برخوردار نخواهند بود . در نکته ای طعنه آمیز ، چنانچه فردی قادر به اخذ ورود چند باره باشد اما ورودی یکباره را انتخاب کرده باشد ، نامه ای مبنی بر تائید صلاحیت وی در صورت انتخاب گزینه دیگر به دستشان خواهد رسید ، نامه ای که تنها وظیفه اطلاع رسانی بر عهده داشته و برای اقدامات بعدی مفید می باشد . اصلی ترین تفاوت ویزای 5 ساله کانادا و ویزای تک ورودی و توریستی مرسوم ، همانطور که از نامشان نیز بر می آید در مدت زمان استقرار و تعداد دفعات ورود می باشد که در اولی اعتباری 5 ساله و امکان ورود و خروج نامحدود به خاک کانادا در اختیار شماست و در دومی مدت زمانی 6 ماهه که پس از 1 بار خروج ، ملزم به اخذ دوباره ویزا و طی کردن مسیر طولانی آن می باشد ، پیش رویتان قرار دارد . شاید بتوان ویزای مالتیپل را فرصتی مناسب برای افرادی دانست که قصد اقامت دائم در این کشور را دارند و در عملی کردن این تصمیم دو دل هستند . این افراد با قرارگیری بلند مدت در کشور کانادا ، شرایط زندگی و محدودیات اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی خود را سنجیده و در صورت عدم جلب رضایت به کشور خویش باز می گردد ، تصمیمی که البته در برابر پر گردشگرترین و مرفه ترین کشور جهان طبق آمار حاصله بعید به نظر می رسد . در پایان لازم به ذکر است که همه پاسپورت های متقاضی ، ترجمه مدارک شناسایی ، سند ازدواج ، سند املاک ، مدارک شغلی و گردش حساب سه ماه آخر ، بلیط رزرو شده ، دعوتنامه یا مدارک رزرو هتل ، عکس و فرم های مربوطه از جمله مهمترین مدارک اخذ ویزای کانادا به مدت 5 سال می باشند .