درباره ویزای کانادا

درباره ویزای کانادا 

همانطور که می دانید ، ویزا و یا روادید ، به حکمی اتلاق می گردد که دارندگان آن اجازه ورود به کشوری در زمان تعیین شده را دارند . این حکم که در قالب مهر و یا برچسبی در داخل گذرنامه خود نمایی می کند ، می تواند به صورت دائم یا موقت و تحت عناوین فراوانی اخذ گردد . به عنوان مثال برای اخذ ویزای کانادا ، متقاضیان می توانند از طریق تکیه بر شغل و تخصص خود ، کارآفرینی و ورود سرمایه به این کشور ، خود اشتغالی و یا بواسطه حضور خانواده خود در یکی از شهر های کانادا ، اقامت و ویزای دائم آن را اخذ نماید . راه دیگر ویزای کانادا ، ورود از مجرای اقامت موقت می باشد که این روش نیز با دلایلی نظیر سیاحت ، دیدار اقوام و خانواده ، کار و تحصیل میسر می باشد . در همین راستا ، یکی از انواع رایج ویزای کانادا ، ویزای TRV یا Temporary Resident Visa می باشد . این ویزا که حکم اقامت موقت دارندگانش در کانادا می باشد ، برای کار و تحصیل در دوره های کوتاه مدت را دارد . این ویزا که می تواند تک ورودی (   single entry) و یا چند ورودی (multiple entry) باشد ، اجازه تردد شخص مذکور در سطح کشور را در بر دارد . در ویزای کانادا تک ورودی ، این فرد حق ترک خاک کشور تا پایان دوره تحصیلش را ندارد و پس از آن ، یا کانادا را به مقصد سرزمین مادریش ترک می کند و یا اقامت دائم این کشور را با توجه به سوابق قابل قبول خود بدست می آورد . ورود و اخذ ویزای کانادا در گرو قبولی در تست های پزشکی می باشد . تست پزشکی در حالت عادی برای ایرانیان لازم نیست ، ولی در صورت سفر به کشورهای عضوء لیست سیاه پزشکی ( مانند کشورهای اروپایی که احتمال انتقال ویروس ایدز در آن ها زیاد می باشد ) در ماه های اخیر مجبور به گذراندن آن و ارائه مدارک مربوطه باشند . انگشت نگاری نیز یکی دیگر از پیشنیازهای سفر و بهره مندی از ویزای کانادا می باشد و از آنجایی که سفارت این کشور در ایران فعال نمی باشد ، هموطنان علاقه مند می توانند به سفارت کانادا در ترکیه و یا سایر سفارت خانه های این کشور در کشورهای حاشیه خلیج فارس مراجعه کنند .