ویزای شینگن یونان

ویزای شینگن یونان

یونان ، کشوری در جنوب شرقی اروپاست و با داشتن تمدنی کهن ، مهد علوم سیاسی ، فلسفه ، هندسه و بسیاری از علوم دیگر می باشد ؛ کشوری که تمدن غرب ، خود را وام دار و دنباله روی مسلک و ریشه آن می داند . کشور یونان علاوه بر داشتن دیدنی های تاریخی فراوان و تفرجگاه های طبیعی متعدد ، از نظر سوق الجیشی نیز دارای موقعیت منحصر بفردی می باشد . این کشور با قرار گرفتن در منطقه برخورد 3 قاره اروپا ، آسیا و آفریقا ، علاوه بر تاثیر پذیری از همسایگان خود ، تاثیر فراوانی نیز در شکل گیری فرهنگ ، سنن و تمدن آن ها گذاشته است . کشور یونان به عنوان عضوی از اتحادیه اروپا و محدوده شینگن ، از نظر اقتصادی دهه ای پر از تشویش و نابسامانی را پشت سر نهاد . اعلام ورشکستگی این کشور و طلب یاری از جوامع جهانی سبب شد تا اتحادیه اروپا که تا مرز اخراج این کشور از جمع خود نیز پیش رفته بود ، به کمک آن ها آمده و وام هایی در جهت ترمیم بافت پوسیده اقتصادی خویش کند . این ورشکستگی که ضربه بزرگی به اقتصاد اتحادیه اروپا و یونان وارد کرد ، در سال های اخیر رو به بهبودی پیش رفته است و مردم این کشور با تغییر حزب حاکم ، به پشت سرگذاشتن این چالش امیدوارند . ایجاد روابط حسنه بیش از پیش و پروازهای مستقیم میان ایران و یونان در سال های اخیر سبب شده است تا هموطنانمان بتوانند با اخذ ویزای گردشگری ، تجاری ، ترانزیت ، تحصیلی و دیدار اقوام تیت نام ویزای شینگن به این کشور سفر کنند . برای اخذ ویزای شینگن یونان ، گام اول پر کردن فرم تقاضانامه موجود در سایت سفارت این کشور می باشد . متقاضیان سفر به این کشور پس از تکمیل این فرم و رزرو وقت مصاحبه سفارت به صورت تلفنی ، می توانند با در دست داشتن مدارک ذیل به محل سفارت یونان در بلوار اسفندیار تهران مراجعه کرده و مقدمات ویزای شینگن را فراهم آورند . در مورد مدارک لازم ، گفتن این نکته حائز اهمیت می باشد که همه مدارک فارسی نیاز به ترجمه رسمی انگلیسی داشته و وجود کپی از تمامی آن ها الزامیست . این مدارک به همراه کپی آن ها به سفارت یونان داده شده که پس از تائید صحت مدارک ، به صاحبانش بازگردانده می شود . از مهمترین مدارک اخذ ویزای شینگن یونان می توان به شناسنامه ، گذرنامه با اعتبار کافی ، 2قطعه عکس پرسنلی ، گواهی وضعیت اشتغال ( از سوی نهاد های دولتی ، سازمان های خصوصی ، مشاغل آزاد و یا دانشگاه ها ) ، گواهی تمکن مالی و پرینت ماه های اخیر تمامی حساب های بانکی ، سند مالکیت ملک ، بیمه نامه ، گواهی رزرو بلیط و هتل اشاره کرد . پس از ارائه این مدارک ، مصاحبه و انگشت نگاری ، حداکثر تا 1 ماه  پاسخ رد و یا تائید ویزای شینگن متقاضیان صادر می گردد .

ویزای شینگن ویکی پدیا

ویزای شینگن ویکی پدیا

منطقه شینگن (Schengen Area) به منطقه ای متشکل از 26 کشور اروپایی اتلاق می گردد که طی پیمانی که بین آن ها منعقد شده است ، مرز میانشان برداشته شده و تنها دیوار حائل زمینی میان آن ها و سایر نقاط دنیا ، مرز کشورهای حاشیه ای این منطقه ( مانند ایتالیا ، اسپانیا ، ایسلند و …) می باشد . افرادی که زاده و اهل این مناطق نمی باشند ، برای حضور در هر گوشه از این قلمرو ، نیازمند اخذ ویزای شینگن می باشند و بواسطه آن ، می توانند به سراسر این پهنه سفر کرده و وجوه نقد ، اسناد ، اطلاعات و کالاهای خود را بدون عوارض و حق گمرک جابجا کنند . کشورهای عضو این پیمان که در زمینه های فراوانی مشترک المنافع می باشند ، با حفظ حریم خصوصی و بنیادین خود ، دارای قوانین تجاری و گردشگری یکسان بوده و بر پایه همین همگونی ، نظمی مثال زدنی در کنترل گردشگری خود بوجود آورده اند . از نکات قابل توجه دیگر این محدوده ، وجود تفاوت هایی میان اعضای شینگن و اتحادیه اروپا وجود دارد . به بیان دیگر بریتانا که عضو قدرتمند ولی در شرف جدایی اتحادیه اروپا می باشد ، عضوی از پیمان شینگن نیست و از سویی دیگر ، کشورهای سوئیس ، لیختن‌اشتاین ، ایسلند و نروژ که در جایگاه خود ، در صدر مرفه ترین کشورهای جهان جای دارند ، عضو پیمان شینگن هستند ولی جایی در اتحادیه اروپا ندارند . طبق اطلاعات ارائه شده در دانشنامه ویکی پدیا ، هریک از کشورهای فوق در صورت ضرورت می توانند به صورت موقت و دائمی ، برخی و یا تمام قوانین ویزای شینگن را لغو کنند . به عنوان مثال کشور فرانسه در اثر حملات تروریستی تکفیری ها در سال 2015 ، ورد اتباع کشورهای دیگر را از حالت مرسوم شینگن ، به حالت سنتی ورود با روادید – پاسپورت و تحت تدابیر شدید امنیتی درآورد . کشور های عضو پیمان شینگن ، پذیرای دیگر کشورهای اروپایی واجد شرایط به جمع خود می باشند ، از این روی کشورهای رومانی ، قبرس و کرواسی که مرزهای شرقی این محدوده را وسعت می بخشند نیز در شرف پیوستن به این پیمان و متنفع شدن از سود حاصله می باشند . در میان کشورهای تابع ویزای شینگن ، لیختن اشتاین و فرانسه به ترتیب دارای کمترین و وسعت می باشند . از نظر جمعیتی نیز لیختن اشتاین مجددا در قعر رنکینگ قرار می گیرد ، با این تفاوت که کشور آلمان با جمعیتی بیش از 80 میلیون نفر ، پر جمعیت ترین کشور این ناحیه می باشد . از نکات جالب دیگر کشور لیختن اشتاین می توان به تازه وارد بودن آن ها اشاره داشت که با سابقه ای کمتر از 1 دهه ، عضو جوانی در برابر فرانسه و آلمان با 50 سال سابقه می باشد . سال های پر ترافیک حوزه شینگن برای عضو گیری نیز علاوه بر سال 1985 که 5 عضو هسته آن (فرانسه ، بلژیک ، آلمان ، هلند و لوکزامبورگ) این پیمان را منعقد کردند ، سال 1996 با ورود 5 عضو از اسکاندیناوی و 2003 با ورود 9 عضو از اروپای شرقی بوده است .

ویزای شینگن فوری

ویزای شینگن فوری

اخذ ویزای شینگن ، عملی نسبتا زمان بر می باشد . این عمل که با انگشت نگاری و مصاحبه حضوری آغاز می گردد و تا بررسی کامل مدارک ، صحت سنجی آن ها و اعلام نتیجه به متقاضی در حدود 3 الی 4 هفته طول می کشد ، مناسب کسانیست که از ماه ها قبل قصد سفر به محدوده شینگن را داشته و با برنامه ریزی دقیق و زمانبندی حساب شده ، به انجام این مهم مبادرت می ورزند . اما همواره شرایط به این ترتیب پیش نمی رود و گاهی با حادث شدن رویدادی پیش بینی نشده ، سفر به اروپا و اخذ ویزای شینگن در زمان کوتاه ضرورت میابد . می دانیم که بررسی صلاحیت متقاضیان برای اعطای ویزای شینگن به آن ها ، پس از تعیین وقت سفارت و ارائه مدارک به آن ها انجام می گیرد ، از این روی یکی از روش های دستیابی فوری به ویزای شینگن  و بررسی و تائید مدارک آن ، تعجیل در جمع آوری پیشنیازهای آن می باشد . به طور مثال با تهیه به موقع پرینت بانک و تائیدیه تمکن مالی ، گواهی اشتغال به کار ، بازنشستگی یا تحصیل ، بیمه ، رزرو هتل و بلیط هواپیما و … و همچنین ترجمه به موقع این موارد ، زمان قابل توجهی در اخذ ویزای شینگن صرفه جویی می شود . وجود خطا و اشتباه در جمع آوری مدارک ، پر کردن فرم ها و مسائل مشابه ، سبب اخطار خوردن فرآیند و تعویق اعطای ویزای شینگن می گردد ، لذا مشورت با کارشناسان امر و پیشکسوتان این حیطه سبب می شود تا درصد اشتباهات به حداقل رسیده کارمندان سفارت ، در زمان استاندارد به انجام این کار بپردازند .

ویزای شینگن فوری

در این مقاله قصد داریم به بررسی اخذ ویزای شینگن در کمترین زمان ممکن و شرایط آن بپردازیم ، اما برای درک بهتر شرایط همانطور که در مقالات مرتبط اشاره شد ، سفر به اروپا با و محدوده فوق ، مستلزم داشتن چند پیشنیاز می باشد . یکی از مهمترین این پیشنیاز ها ، داشتن دعوت نامه ای رسمیست . این دعوت نامه که از طرف یکی از اعضای خانواده ، یک دوست ، یک موسسه یا مجموعه تجاری و آموزشی برای متقاضی ارسال می شود ، یکی از اصلی ترین مدارک لازم برای اخذ ویزای شینگن می باشد ؛ در غیر این صورت فرد متقاضی سفر به حوزه شینگن ، باید درخواست سفر با ویزای توریستی را دهد که در این حالت سوابق وی و میزان سفرهای خارجی او ملاکی اساسی برای سفارت خانه های مربوطه می باشد ؛ در نتیجه اخذ ویزای شینگن در حداقل زمان (فوری) بدون داشتن دعوت نامه یا پاسپورتی بدون داشتن مهر ورود به کشورهای متعدد (که نمایان گر سفرهای توریستی فراوان و داشتن تجربه حضور در کشوری خارجی می باشد ) امکان پذیر نمی باشد . برای اخذ ویزای شینگن ، پر کردن فرم های استاندارد ورود به این ناحیه الزامی می باشد . این 2 فرم ( فرم اول که برای کشورهای حوزه شینگن یکسان می باشد  و فرم دوم برای هریک از کشورهای این محدوده منحصر بفرد بوده و تفاوت های زیادی با هم دارند ) که در مورد مشخصات فردی و سوالاتی مربوط به انگیزه سفر و وضع مالی متقاضی می پرسد ، در صورت نقص اطلاعات و یا ورود اطلاعات خلاف واقع ، پروسه اخذ ویزای شینگن به تعویق می افتد . اطلاعات شخصی عموما از روی پاسپورت و براحتی قابل دستیابی می باشند . اطلاعات مربوط به سفر ، مقصد ، مشخصات میزبان ، کشورهای مورد نظر برای سیاحت و … نیز مجموعه ای از اطلاعاتیست که فرد مسافر ملزم به دانستن آن هاست ، در نتیجه ورود صحیح اطلاعات که زحمت چندانی نیز ندارد ، گامی بلند برای به حداقل رساندن زمان صدور ویزای شینگن می باشد . قدم بعدی برای اخذ ویزای شینگن گرفتن زمان قرار ملاقات و وقت سفارت از طریق ایمیل یا تلفن می باشد . لازم به ذکر است که این زمان در حدود 2 الی 3 ماه پیش از تاریخ بلیط و پرواز می باشد ، لذا اخذ ویزا در زمانی کمتر از آن کمی غیر واقعی به نظر می رسد . این مدت زمان که صرف انجام امور اداری می شود حداقل زمان اخذ ویزای شینگن است و سود جویانی که زمان هایی در حد 1 هفته یا 1 ماه را برای انجام این امور تضمین می کنند ، صراحتا واقیعت را کتمان می کنند . لازم به ذکر است که پس از انجام مصاحبه نیز 1 حدودا ماه زمان لازم است تا سفارت مربوطه خبر قطعی پذیرش یا عدم پذیرش متقاضی را اعلام نماید . پرینت بانک نیز از دیگر مدارک مهم برای اخذ ویزای محدوده شینگن می باشد . هدف سفارت های کشورهای ناحیه فوق از اخذ پرینت بانکی ، دریافت مدرکی معتبریست که نشان می دهد فرد مورد نظر دارای پول کافی برای سفر و برگشت به کشورش می باشد یا خیر . از این روی در صورتی که پول زیادی به یکباره وارد حساب شده باشد و یا این تمکن مالی پشت و سابقه ای نداشته باشند ، ویزای شینگن به راحتی صادر نمی شود . وجود مدارکی دال بر اشتغال به حرفه ای درآمد زا و کسب مبالغی منظم در طول یک سال نیز از دیگر مدارک لازم برای انجام این مهم می باشد . در این مقاله به دسته ای از مدارک لازم برای اخذ ویزای شینگن پرداخته شد که وجود آن ها زمان انجام کار را به حداقل زمان می رساند ، اما به فوری انجام شدن آن منتج نمی شود .

ویزای شینگن فرانسه

ویزای شینگن فرانسه

خروج از کشور به دلایل فراوانی صورت می گیرد ، تفریح و سیاحت ، تحصیل ، کار ، معالجه و … که معمولا به جز مورد اول ، سایر دلایل زمان زیادی برای اقامت می طلبد . از این روست که کشور فرانسه ، ویزای شینگن خود را مخصوص افرادی قرار داده که اقامت کوتاه مدتی در این کشور دارند و مسلما در این مدت محدود هزینه های زیادی را صرف می کنند که به نفع دولت و ملت فرانسه می باشد . ویزای شینگن این کشور ، اجازه رسیدن به مرزهای فرانسه و پس از تائید صلاحیت فرد خارجی ، عبور از این محدوده می باشد که در قالب برچسب هایی هوشمند که تمامی اطلاعات مسافر ( اعم از مشخصات فردی ، مدت زمان اعتبار و هدف سفر) در آن درج شده است ، ارائه می گردد . برای اخذ ویزای شینگن فرانسه ، پر کردن تقاضا نامه و فرم های موجود در سایت سفارت این کشور در ایران ، قدم اول سفر می باشد . پس از تکمیل فرم و ارسال آن به ایمیل تعریف شده برای این امر ، سفارت مدارک موجود را بررسی و به متقاضیان ، وقت ملاقات می دهد . در روز مصاحبه ، متقاضیان اخذ ویزای شینگن فرانسه با به همراه داشتن شناسنامه و پاسپورت ، عکس پرسنلی ، گواهی معتبر بانکی ( مبنی بر تمکن مالی ) ، سند مالکیت ملک ، گواهی اشتغال در ایران ، بیمه نامه مسافرتی ، گواهی رزرو بلیط – هتل و کپی و ترجمه همه مدارک فوق به سفارت این کشور مراجعه می کنند . به دلیل ارائه توضیحات در مورد جزئیات هریک از مدارک فوق در مقالات مرتبط ، از توضیح تکراری می پرهیزیم ، با این حال لازم به ذکر است که حسن بیمه مسافرتی ، پرداخت هزینه های احتمالی پزشکی در محدوده شینگن و بازگرداندن بیمار به کشورش تحت مراقبت های ویژه می باشد که در اروپا ، علی الخصوص فرانسه ، این هزینه ها بسیار سرسام آور می باشد . همانطور که اشاره شد سفر به فرانسه در مدت زمان کم با گردش مالی بالا ، حالت ایده آل سفر خارجیان به این کشور ( از دید مردم فرانسه می باشد ) ، در نتیجه اخذ ویزای شینگن با عناوین دیگر ، ولی با همین خروجی نیز قابل قبول می باشد . به عنوان مثال دیدار اقوام و آشنایان که سبب می شود در ازای دعوتنامه میزبان و تقبل هزینه های سفر وی ، شرط تمکن مالی از روی دوش میهمان برداشته شود یا در سفر های تجاری ، ارائه برنامه کاری دقیق ، نامه ای تشریحی از مجموعه های طرف همکاری مبنی بر توجیه اقتصادی عمل و شرح ریز اقدامات از دیگر نیازمندی های اخذ ویزای شینگن فرانسه می باشد . حالت خاص دیگر اهدای شینگن نیز شرکت در مصاحبه تحصیلی ، کاری و یا ازدواج با یکی از شهروندان این کشور می باشد که در هر کدام ، وجود اسناد و مدارکی دال بر تقاضای میزبان برای حضور بهم رسانی در این کشور لازم می باشد .

ویزای شینگن

ویزای کانادا

ویزای شینگن اتریش

ویزای شینگن اتریش

اتریش به عنوان مهد موسیقی و معماری دنیا ، دارای جاذبه های فراوان گردشگری برای هنر دوستان می باشد . وجود مناظر طبیعی بی بدیل ، امکانات رفاهی در خور نام این کشور و همسایگی با کشورهای ابر قدرت اروپایی نظیر ایتالیا و آلمان سبب شده است تا این کشور ، به عنوان قلب اروپا ، همه ساله شاهد حضور گردشگران فراوانی از سراسر دنیا در خود باشد . علاقه مندان سفر به اتریش از ایران می توانند با پر کردن فرم موجود در سایت سفارت این کشور در ایران ، ارسال ایمیل و یا تماس با کنسولگری این کشور در زمان های تعیین شده ، آمادگی خود را برای شرکت در مصاحبه حضوری و پس از آن کشور اتریش اعلام نمایند . این جلسات که به بررسی مدارک لازم متقاضیان با نیت صدور ویزای شینگن اتریش منجر می شود ، در صورت رد صلاحیت نیز هزینه بر بوده و با توجه به سن ، مدت زمان اقامت و کیفیت ویزای شینگن درخواستی ، هزینه ای در حدود 100.000 تا 400.000 تومان خواهد داشت . همانطور که مستحضرید زبان رسمی کشور اتریش آلمانیست ، لذا برای پر کردن برخی از فرم های مقدماتی ، تسلط شما و یا مشاورتان به این زبان الزامیست . عکس پرسنلی ( که بر روی برچسب ویزا چاپ می شود ) و گذرنامه ای با اعتبار حداقل 1 فصلی نیز از دیگر پیش نیازهای اخذ  ویزای شینگن اتریش می باشد . برخی قوانین نیز برای اخذ ویزای تعداد زیادی از کشورهای دنیا یکسان است که از مهمترین آن ها می توان به وجود جای خالی در دفترچه پاسپورت و ارائه کپی صفحات پاسپورت و ویزای شینگن قبلی (در صورت وجود) اشاره کرد . کشور اتریش ( و دیگر کشورهای عضو ویزای شینگن ) در پی ورود افراد فقیر به کشورشان نیستند ، آن ها به دنبال ثروت افراد متمول سراسر دنیا هستند که در کشورشان خرج شده و سطح درآمد ملی آن ها را بالا آورد ، در نتیجه برای اثبات قدرت مالی ، ارائه پرینت بانکی و اثبات تمکن مالی الزامیست . از سوی دیگر با ارائه سند مالکیت شی یا ملکی گران بها ، به دنباله داشتن این ثروت صحه می گذارید . وجود دعوتنامه ، بلیط و مدرک رزرو هتل ، و گواهی اشتغال (تحت مدارک معتبر) نیز از دیگر نیازمندی های ویزای شینگن اتریش می باشد . ارائه مدارک اضافه تر جایز نمی باشد ولی سفارت کشور مذبور می تواند مدرک بیشتری از شما طلب کند . این مدارک که توسط خود متقاضی به مسئولین سفارت ارائه می شود ، ممکن است تا 15 روز کاری نیز نزد مسئولین سفارت بماند و در پایان گفتن این مطلب خالی از لطف نیست که اخذ ویزای شینگن اتریش به معنی ورود حتمی به این کشور نمی باشد – لازم بوده ولی کافی نمی باشد – و مامورین فرودگاه یا مرزهای این کشور صلاحیت نهایی مسافران را تائید می کنند .

ویزای شینگن

ویزای کانادا