ویزای شینگن ایتالیا

ویزای شینگن ایتالیا

کشور ایتالیا با مرکزیت رم ، از معدود قلمروهاییست که در طول تاریخ تمدن بشر ، همواره یکی از قدرت های بلامنازع جهان بوده است . این شکوه و قدرت که در تمامی ادوار تاریخی به طرق مختلفی به منصه ظهور رسیده است ، گاه همسو با طینت انسان ها بوده و به پرورش علم ، هنر و آزادگی پرداخته است و گاهی با توجه به خواسته حکمرانان ظالم چهره بدی از آن ها بجای گذاشته است . با صرف نظر از نوع حکومت های این کشور ، ایتالیا همواره پتانسیل عرض اندام در جوامع بین المللی را داشته است . تکیه بر جمعیت 60 میلیون نفری خود ، ساختار شبه جزیره ای و سوق الجیشی مطلوب ، صنعت قدرتمند ، کشاورزی پویا ، اقتصادی سالم ، نظام تحصیلی منسجم و سیاستی پرنفوذ در دنیا گوشه ای از توانایی های این کشور برای حصول اهداف خود می باشد . عضویت در محدوده شینگن و اتحادیه اروپا نیز از سوی دیگر سبب شده است تا ایتالیا محبوبیتی بیش از پیش نزد گردشگران جهانی پیدا کند . وجود آثار باستانی فراوان ( مانند کالیسیوم رم و برج پیزا ) ،  مناطق گردشگری طبیعی ( مانند دامنه های آلپ و سواحل متعدد این کشور ) ، صنعت خودرو سازی ، پوشاک و بسیاری دیگر از مراکز تفریحی این کشور همه ساله دوستداران زیادی را به سوی خود جذب می کند . همانطور که اشاره شد ایتالیا یکی از اعضای ویزای شینگن می باشد که پس از هسته اصلی شینگن ( فرانسه ، آلمان ، هلند ، لوکزامبورگ و بلژیک ) به عنوان ششمین کشور اروپایی به این معاهده پیوسته و در اکتبر سال 1997 رسما به اجرای قوانین و پیاده سازی آن پرداخته است . در مورد کلیات شینگن (شنگن) به تفصیل صحبت شده است و می دانیم این ناحیه متشکل از اتحاد 26 کشور اروپاییست که طی توافقی که انجام داده اند ، مرزهای بین خود را برداشته و عملا خاکی واحد را تشکیل داده اند و شهروندان کشورهایی به جز افراد مقیم آن برای ورود به این ناحیه مستلزم اخذ و ارائه ویزای شینگن می باشند . حال ایتالیا نیز به عنوان یکی از درگاه های ورود و خروج مسافرین از اروپا ، دارای قوانین منحصر بفرد خود و مجری قوانین متحد الشکل شینگن می باشد که به آن می پردازیم . اخذ ویزای شینگن ایتالیا ، مانند سایر کشورهای این حوزه مستلزم داشتن مدارکی دال بر تمکن مالی و جایگاه اجتماعی فرد می باشد . لزوم ارائه این مدارک بدان جهت است که دولت های اروپایی از یک سو متوجه شوند که فرد متقاضی دارای سود مالی برای این کشور بوده و به طریقی باری از دوش اقتصاد کشورشان بر می دارد و از سوی دیگر با سخت گیری های فراوان در خصوص احراز هویت وی به عدم دردسر سازی وی ( با اقدامات سیاسی ، اجتماعی و تروریستی ) پی می برند . از مهمترین مدارک لازم جهت دستیابی به ویزای شینگن می توان به ارائه فرم درخواست ویزا با اطلاعات کامل و صحیح ، گردش سه ماهه حساب بانکی به ارزش بیش از 50 میلیون تومان و ترجمه انگلیسی مدارک ، اصل سند مالکیت یک ملک بهادار به نام  گردشگر و ترجمه انگلیسی تمام صفحات آن ، مدارک هویتی مانند شناسنامه به همراه ترجمه انگلیسی تمام صفحات آن ، سابقه بیمه ، گواهی اشتغال به کار یا پروانه کسب با ترجمه انگلیسی ( یا در مواقع معلوم  ترجمه حکم بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی یا اشتغال به تحصیل ) و  ارائه گذرنامه های قبلی به علاوه اصل گذرنامه جدید با حداقل 6 ماه اعتبار لازم است . با توجه به اهمیت این نوع سفرها ، مسلما از مدت ها پیش در خصوص زمان آن ها برنامه ریزی شده و تمهیدات لازم اندیشیده شده است ، رزرو بلیط و هتل نیز نمونه ای از این تمهیدات می باشد که ارائه مدارک مرتبط با آن ، به تسریع اعطای ویزای شینگن کمک می کند .