هزینه ویزای شینگن توریستی

هزینه ویزای شینگن توریستی

سفر به محدوده 26 عضوی شینگن که متشکل از کشورهایی پیشرفته و ثروتمند با فرهنگی غنی و قرارگرفته در بهترین شرایط آب و هوایی ممکن می باشد ،  مستلزم اخذ ویزای مربوطه و تائید صلاحیت از سوی نمایندگان این کشورهای اروپایی می باشد . عده ای ، کشورهای غربی این محدوده همچون اسپانیا و پرتقال را به عنوان دروازه ورودی خود بر می گزینند ، عده ای شرایط کشورهای شرقی این قاره و استقلال یافته از جماهیر شوروی را مساعدتر می بینند ، عده ای با هدف سیاحت در شمال اروپا و گردش در قلمرو وایکینگ ها به سفارتخانه های کشورهای حوزه اسکاندیناوی مراجعه می کنند و سایر متقاضیان نیز دلباخته جاذبه های فراوان کشورهایی صنعتی نظیر آلمان ، فرانسه و ایتالیا گشته و نقطه شروع ماجراجویی خود را در آنجا تعیین می کنند . تمامی این کشورها در کنار سایر اعضای معاهده شینگن ، شرایطی تقریباً یکسانی برای ورود مسافرین غیر بومی به خاک خود تعریف کرده اند ، لذا هزینه ویزای شینگن توریستی نیز به عنوان یکی از مهمترین پیشنیاز های این برای همگان یکسان است . سفر به اروپا از آن دست مسافرت هاییست که هر انسان خوش ذوقی خواهان تجربه کردن آن می باشد ، اما در این راه وجود هزینه های سنگین اسکان ، تغذیه ، تردد و استفاده از خدمات گوناگون در اروپا سبب شده است تا عده ای آن را هدفی دور از دسترس بدانند . امروزه تعداد گردشگران ایرانی به نسبت دهه های گذشته پیشرفت چشمگیری داشته است ؛ گردشگرانی که با سفر به ترکیه ، گرجستان ، آذربایجان و کشورهای مشابه ، حالتی مینیاتوری از قلب اروپا را بازسازی می کنند . در همین رابطه می توان ادعا کرد که کسب آگاهی بیشتر از شرایط و هزینه ویزای شینگن توریستی می تواند سفر به مقاصد فوق را برای عده زیادی از این متقاضیان به سفر به حوزه شینگن مبدل کند ، به همین دلیل آگاهی از تعرفه و شرایط این ویزای توریستی خالی از لطف نیست . سفر به اروپا و محدوده شینگن به عنوان یک گردشگر ، در گرو اخذ ویزای نوع C یا توریستی می باشد . اخذ ویزای شینگن گردشگری نیز به عوامل مختلف و پرداخت هزینه های مستقیم و غیر مستقیم فراوانی بستگی دارد که به تفصیل در خصوص هریک توضیحاتی ارائه شده است . به عنوان مثال اگر داشتن حسابی بانکی با گردشی قابل قبول و به نام داشتن یک ملک یا کالایی با ارزش که به عنوان تمکن مالی از آن ها یاد می شود را مخارج غیر مستقیم بدانیم (در واقع از دارایی متقاضی کسر نمی شوند اما وجود و تهیه آن ها مستلزم صرف هزینه می باشد) ، خرید بلیط ، رزرو هتل ، هزینه بیمه ، مبالغ پرداختی به سفارت و هزینه های جانبی برای اخذ این ویزا توسط هواپیمایی و مسافرتی هزینه های مستقیم اخذ ویزای شینگن را تشکیل می دهند . در همین راستا ، کشورهای میزبان بنا به هر نوع درخواست ورود به خاکشان ، عوارضی مخصوص دریافت می کنند ، به عنوان مثال فردی که فقط قصد تعویض هواپیمای خود در این ناحیه را داشته و وارد سرزمین های اروپایی نشود ، ملزم به پرداخت 60 یورو و فردی که قصد اقامتی بلند مدت را دارد (بیشتر از 90روز) ملزم به پرداخت 99 یورو می باشد . این هزینه برای گردشگران فوق الذکر مبلغ 60 یورو بوده که برای کودکان کمتر از 12 سال ، گردشگران روسی ، اوکراینی ، گرجی و کوزوویی ، دانشجویان و دانش آموزان ، محققین ، شرکت کنندگان در یک رویداد ورزشی ، فرهنگی ، علمی و … به 35 یورو تقلیل می یابد . از دیگر هزینه های اولیه اخذ ویزای شینگن (بدون در نظر گیری خرج خورد و خوراک ، تفریح ، حمل و نقل ، خرید و …)  می توان به هزینه 30 الی 400 یورویی به ازای هر شب اقامت در این قاره (در یک مسافرخانه روستایی یا هتلی مجلل) ، هزینه حداقل 300 یورویی پرواز (به عنوان مثال از تهران به پاریس) با درجه اکونومی ایر فرانس و حداکثر 5000 یورویی پرواز با درجه فرست کلاس امارات و هزینه بیمه اشاره کرد .

اخذ ویزای شینگن توریستی

اخذ ویزای شینگن توریستی

در قرون گذشته ، عوامل متعددی سبب می شد تا مردمان یک ناحیه ، بلاد خود را در طول عمرشان ترک نکرده و در قفسی نامرئی محبوس باشند . عدم وجود چارپایان و مراکب برای همگان ، پایین بودن سطح بهداشت و سلامت و طاقت فرسا بودن سفر که باعث افزایش مرگ و میر در مسیر رفت و برگشت می شد ، وجود راهزنان ، عدم وجود انگیزه ای مناسب برای انجام سفر تفریحی ، مدت زمان طولانی سفر و وابستگی های خانوادگی سبب می شد تا عده زیادی پا در این راه نامعلوم نگذارند . در همین راستا ، معدود سفرهای انجام گرفته نیز با اهداف زیارت ، بازرگانی یا جنگ (کشور گشایی پادشاهان) به شهرهای مذهبی ، تجاری  و آبادِ وقت انجام می پذیرفت ، سفرهایی که ممکن بود به قیمت جان زوّار ، تجّار و سربازان تمام شده و بازگشتی در پی نداشته باشد . وجود این عوامل سبب می شد تا سفری به نام گردشگری ، توریستی و تفریحی برای همگان امری تعریف نشده و غیر ملموس باشد . با گذشت زمان و افزایش امنیت راه ها ، ساخت وسایل حمل و نقل آسان تر ، پیشرفت طب و امکان مقابله با بیماری های نا شناخته و همچنین تحکیم روابط بین قلمروهای مختلف ، امکان انجام سفرهای تفریحی برای پادشاهان و قشر مرفه جامعه مهیا شد ، اما با این حال باز هم نمونه های انگشت شماری از افراد «سیاح» در تاریخ آسیا و اروپا ، از قرن نهم تا هفدهم یافت می شوند که به قصد جهانگردی ، آشنایی با فرهنگ و رسوم ملل مختلف ، تناول غذاهای گوناگون ، تفریح و لذت گام در این مسیر قرار داده باشند . طبق ادعای صاحبنظران ، نقطه آغازین سفرهای توریستی و گردشگری را می توان مصادف با امکان انجام این عمل توسط طبقه متوسط جامعه و قشر پرتعدادی از مردم دانست . طبق تعریف مدون سازمان جهانی گردشگری در دهه 90 میلادی ، سفر گردشگری به مسافرتی اتلاق می گردد که فرد از محل سکونت خود به شهر دیگری رفته و بین یک شب تا یک سال درآنجا سکنی گزیند . این در حالیست که اقامتی کمتر از این اتراقی کوتاه مدت و اقامتی بیش از این ، اسکان دائمی تلقی می شود ؛ از سوی دیگر ، این نوع مسافرت تنها با هدف تفریح و سیاحت انجام می پذیرد و در صورت انجام امور اقتصادی و بازرگانی ماهیت خود را از دست می دهد . تور یا Tour ، به معنای سفریست که مسافر پس از چندی به دیار خود بازخواهد گشت ، با بررسی ریشه های این لغت به کلمه Turns در زبان انگلیسی به معنای چرخیدن ، دور زدن یا رفت و برگشت می رسیم . از این روی به مسافران سفر تفریحی ، توریست گفته می شود . شرکت در تور های مسافرتی ، مستلزم رعایت قوانین خاصیست که مقصد سفر آن ها را مشخص می کند . به عنوان مثال ، در سفر توریستی به اروپا و ناحیه شینگن ، اخذ ویزای شینگن توسط مسافرین یکی از پیشنیازهای اساسی شروع این ماجراجوییست . اگرچه اخذ ویزای شینگن شرایط دشوار و هزینه های مخصوص به خود را دارد ، اما نباید فراموش کرد که مقصد این افراد ، کلکسیونی زیبا و مثال زدنی از شهرهای پیشرفته با مردمانی متجدد ، مناظر طبیعی مدهوش کننده ، مراکز تفریحی پر تعداد ، رستوران های درجه یک ، هتل های 5 ستاره و تجاربی بی مانند می باشد . شرایط اخذ ویزای شینگن برای ورود به این ناحیه پیش از این نیز بیان شده بود ، با این تفاوت که سفر به این منطقه نیازمند اخذ ویزای نوع C می باشد . این ویزا که نشان دهنده ماهیت تفریحی سفر فرد به اروپاست ، به نحوی تنظیم می شود که مسافر فرصت گردش ، خرید و لذت کافی از کشور میزبان را داشته باشد ، بی آنکه طول مدت استقرار وی به اسکان بلند مدت و دائمی او تبدیل گردد .

ویزای کانادا، ویزای شینگن

ویزای شینگن توریستی

ویزای شینگن توریستی

در مقالات پیشین در مورد مدل های مختلف ویزای شینگن صحبت کردیم . گفتیم ویزای شینگن در 4 حالت A,B,C وD به تمامی اتباع کشورهای غیر عضو در معاهده شینگن اعطا می گردد . ویزای نوع A مخصوص توقف کوتاه مدت مسافر در فرودگاه های کشورهای ناحیه شینگن می باشد و گردشگر در صورت خروج از فرودگاه ، به طور غیر قانونی وارد خاک کشور فوق شده و به عنوان یک مجرم به مبدا پرواز برگردانده شده و یا به سفارت مربوطه کشورش تحویل داده می شود . در ویزای نوع B ، گردشگر حق تردد چند ساعته در خاک و محدوده شینگن را دارد و موظف است تا با استفاده از هر وسیله نقلیه ای خود را به خارج از این محدوده برساند . ویزای نوع C که موضوع این مقاله می باشد ، ویزای شینگن توریستی می باشد که در خصوص آن صحبت می کنیم و ویزای نوع D نیز ویزای بلند مدت می باشد که سبب می شود تا افرادی که دلایل موجهی برای سفر پرتعداد به این ناحیه از اروپا را دارند ، بتوانند به راحتی در چارچوپ زمانی معینی به سفر خود بپردازند . اما نحوه اخذ ویزای شینگن توریستی به چه ترتیبی می باشد ! می دانیم قلمرو شینگن دارای 26 عضو می باشد که اغلب این کشور ها دارای سفارت خانه و کارگزاری هایی در ایران می باشند . هریک از این سفارت خانه ها امکان صدور ویزای شینگن را دارند که از یک دستورالعمل یکسان تبعیت می کنند . اقدام برای اخذ این ویزا هم بصورت مستقیم (شخصی) و هم بصورت غیر مستقیم ( به کمک موسسات اخذ ویزا و … ) امکان پذیر می باشد ولی موسسات فوق الذکر به دلیل درگیری روزانه با این پدیده و آشنایی با میانبرها ،کارشکنی های سفارت مربوطه و نقاط حساس این درخواست ، این مسیر را با سرعت بیشتری طی می کنند . با توجه به پروسه زمانبر صدور ویزای شینگن ، اقدام برای اخذ آن نباید به هفته های منتج به سفر موکول شود ، لذا اقدام به حصول ویزا در فاصله زمانی 2 ماهه تا موعد سفر ، زمانی منطقی می باشد . این در خواست که می تواند به صورت حضوری ، تلفنی و یا اینترنتی به سمع کارگزاران سفارت مربوطه برسد ، در فصول مختلف سال ، ترافیک متغیری نیز دارد . به عنوان مثال امکان سفر به کشورهای سردسیر در زمستان بسیار راحت تر از سفر به همان کشور در فصول بهار یا تابستان می باشد ، علاوه بر این قیمت های خدمات ارائه شده در کشور مقصد (مانند قیمت هتل ، رستوران ها ، اماکن دیدنی و قیمت کالاها) در فصول مختلف با توجه به حجم مراجعین متغیر می باشد . همانطور که گفته شد به دلیل یکپارچگی مرز ناحیه شینگن ، قوانین ورود به آن از هر گوشه و بواسطه هر کشوری نیز یکسان می باشد ولی در صورتی فرد گردشگر در یکی از کشور های این ناحیه دارای بستگان و دوستانی می باشد ، بهتر است که از سفارت همان کشور اقدام به اخذ ویزا کند ، از سوی دیگر ، کشوری که هدف اصلی سفر است برای اخذ ویزای شینگن توریستی مناسبتر است . ارائه مشخصات شخصی ، هدف و تاریخ سفر از مقدمات لازم برای تعیین وقت از سوی سفارت می باشد . از مهمترین مدارک اخذ ویزای شینگن توریستی هم می توان به مدارک هویتی ، اشتغال و تمکن مالی اشاره کرد که به تفصیل در مورد آن ها صحبت کرده ایم و از تکرار آن ها می پرهیزیم .

ویزای کانادا، ویزای شینگن