ویزای شینگن فرانسه

ویزای شینگن فرانسه

خروج از کشور به دلایل فراوانی صورت می گیرد ، تفریح و سیاحت ، تحصیل ، کار ، معالجه و … که معمولا به جز مورد اول ، سایر دلایل زمان زیادی برای اقامت می طلبد . از این روست که کشور فرانسه ، ویزای شینگن خود را مخصوص افرادی قرار داده که اقامت کوتاه مدتی در این کشور دارند و مسلما در این مدت محدود هزینه های زیادی را صرف می کنند که به نفع دولت و ملت فرانسه می باشد . ویزای شینگن این کشور ، اجازه رسیدن به مرزهای فرانسه و پس از تائید صلاحیت فرد خارجی ، عبور از این محدوده می باشد که در قالب برچسب هایی هوشمند که تمامی اطلاعات مسافر ( اعم از مشخصات فردی ، مدت زمان اعتبار و هدف سفر) در آن درج شده است ، ارائه می گردد . برای اخذ ویزای شینگن فرانسه ، پر کردن تقاضا نامه و فرم های موجود در سایت سفارت این کشور در ایران ، قدم اول سفر می باشد . پس از تکمیل فرم و ارسال آن به ایمیل تعریف شده برای این امر ، سفارت مدارک موجود را بررسی و به متقاضیان ، وقت ملاقات می دهد . در روز مصاحبه ، متقاضیان اخذ ویزای شینگن فرانسه با به همراه داشتن شناسنامه و پاسپورت ، عکس پرسنلی ، گواهی معتبر بانکی ( مبنی بر تمکن مالی ) ، سند مالکیت ملک ، گواهی اشتغال در ایران ، بیمه نامه مسافرتی ، گواهی رزرو بلیط – هتل و کپی و ترجمه همه مدارک فوق به سفارت این کشور مراجعه می کنند . به دلیل ارائه توضیحات در مورد جزئیات هریک از مدارک فوق در مقالات مرتبط ، از توضیح تکراری می پرهیزیم ، با این حال لازم به ذکر است که حسن بیمه مسافرتی ، پرداخت هزینه های احتمالی پزشکی در محدوده شینگن و بازگرداندن بیمار به کشورش تحت مراقبت های ویژه می باشد که در اروپا ، علی الخصوص فرانسه ، این هزینه ها بسیار سرسام آور می باشد . همانطور که اشاره شد سفر به فرانسه در مدت زمان کم با گردش مالی بالا ، حالت ایده آل سفر خارجیان به این کشور ( از دید مردم فرانسه می باشد ) ، در نتیجه اخذ ویزای شینگن با عناوین دیگر ، ولی با همین خروجی نیز قابل قبول می باشد . به عنوان مثال دیدار اقوام و آشنایان که سبب می شود در ازای دعوتنامه میزبان و تقبل هزینه های سفر وی ، شرط تمکن مالی از روی دوش میهمان برداشته شود یا در سفر های تجاری ، ارائه برنامه کاری دقیق ، نامه ای تشریحی از مجموعه های طرف همکاری مبنی بر توجیه اقتصادی عمل و شرح ریز اقدامات از دیگر نیازمندی های اخذ ویزای شینگن فرانسه می باشد . حالت خاص دیگر اهدای شینگن نیز شرکت در مصاحبه تحصیلی ، کاری و یا ازدواج با یکی از شهروندان این کشور می باشد که در هر کدام ، وجود اسناد و مدارکی دال بر تقاضای میزبان برای حضور بهم رسانی در این کشور لازم می باشد .

ویزای شینگن

ویزای کانادا