ویزای شینگن فوری

ویزای شینگن فوری

اخذ ویزای شینگن ، عملی نسبتا زمان بر می باشد . این عمل که با انگشت نگاری و مصاحبه حضوری آغاز می گردد و تا بررسی کامل مدارک ، صحت سنجی آن ها و اعلام نتیجه به متقاضی در حدود 3 الی 4 هفته طول می کشد ، مناسب کسانیست که از ماه ها قبل قصد سفر به محدوده شینگن را داشته و با برنامه ریزی دقیق و زمانبندی حساب شده ، به انجام این مهم مبادرت می ورزند . اما همواره شرایط به این ترتیب پیش نمی رود و گاهی با حادث شدن رویدادی پیش بینی نشده ، سفر به اروپا و اخذ ویزای شینگن در زمان کوتاه ضرورت میابد . می دانیم که بررسی صلاحیت متقاضیان برای اعطای ویزای شینگن به آن ها ، پس از تعیین وقت سفارت و ارائه مدارک به آن ها انجام می گیرد ، از این روی یکی از روش های دستیابی فوری به ویزای شینگن  و بررسی و تائید مدارک آن ، تعجیل در جمع آوری پیشنیازهای آن می باشد . به طور مثال با تهیه به موقع پرینت بانک و تائیدیه تمکن مالی ، گواهی اشتغال به کار ، بازنشستگی یا تحصیل ، بیمه ، رزرو هتل و بلیط هواپیما و … و همچنین ترجمه به موقع این موارد ، زمان قابل توجهی در اخذ ویزای شینگن صرفه جویی می شود . وجود خطا و اشتباه در جمع آوری مدارک ، پر کردن فرم ها و مسائل مشابه ، سبب اخطار خوردن فرآیند و تعویق اعطای ویزای شینگن می گردد ، لذا مشورت با کارشناسان امر و پیشکسوتان این حیطه سبب می شود تا درصد اشتباهات به حداقل رسیده کارمندان سفارت ، در زمان استاندارد به انجام این کار بپردازند .

ویزای شینگن فوری

جمع آوری این مدارک به خودی خود و بطور میانگین در حدود 1 هفته کاری از زمان درخواست تا آماده سازی طول می کشد ، در نتیجه اقدام به موقع سبب می شود تا این مدت زمان طولانی تر نگردد . با فرض اینکه مدت زمان صدور ویزای شینگن از زمان تحویل مدارک کامل 1 ماه می باشد ، انجام این امر در مدت زمانی کمتر غیر ممکن می باشد و در صورت مواجه با چنین ادعایی ، یا باید از عدم صحت (کلاهبرداری) آن مطمئن بود و یا به غیر قانونی بودن آن که هر دو عامل خسارت های جبران ناپذیری به همراه دارند . در همین اثنا ، مشورت با وکلای کارکشته و زبده فن که تسلط کاملی بر روی پیش نیازها ، موانع احتمالی و قوانین کشور مقصد دارند سبب می شود تا از ارتکاب اشتباهات مرسوم جلوگیری شود و گردشگران در کمترین زمان ممکن موفق به اخذ ویزای شینگن شوند . با تحقیق و تفحص در رزومه موسسات معتبری که در این حیطه فعالیت می کنند می توان به میزان توانایی و مهارت آن ها پی برد و با مقایسه دستمزد آن ها ، بهترین گزینه را برای انجام امور مربوط به اخذ ویزای شینگن اتخاذ کرد . در پایان لازم به ذکر است که میان تاریخ اعتبار ویزا و روزهای مجاز ویزا تفاوت بسیار بزرگی وجود دارد . تاریخ اعتبار ویزا به مدت زمانی مشخص در تاریخی معلوم اتلاق می شود که مسافر می تواند در خلال آن به کشور مورد نظرش سفر کند . مثلا اگر این تاریخ از اول تا آخر یک تابستان به تقویم شمسی باشد ، فرد مذکور توانایی مسافرت در هفته اول تیر یا روزهای پایانی شهریور (به دلخواه) را دارد ولی در مورد روزهای مجاز باید گفت که این روزها باید در بطن تاریخ اعتبار ویزا قرار گیرند و اگر به هر نحوی پس از اعتبار ویزا روز مجاز نیز باقی مانده باشد ، مسافر مجبور به خاک محدوده شینگن می باشد .

ویزای شینگن فوری

در این مقاله قصد داریم به بررسی اخذ ویزای شینگن در کمترین زمان ممکن و شرایط آن بپردازیم ، اما برای درک بهتر شرایط همانطور که در مقالات مرتبط اشاره شد ، سفر به اروپا با و محدوده فوق ، مستلزم داشتن چند پیشنیاز می باشد . یکی از مهمترین این پیشنیاز ها ، داشتن دعوت نامه ای رسمیست . این دعوت نامه که از طرف یکی از اعضای خانواده ، یک دوست ، یک موسسه یا مجموعه تجاری و آموزشی برای متقاضی ارسال می شود ، یکی از اصلی ترین مدارک لازم برای اخذ ویزای شینگن می باشد ؛ در غیر این صورت فرد متقاضی سفر به حوزه شینگن ، باید درخواست سفر با ویزای توریستی را دهد که در این حالت سوابق وی و میزان سفرهای خارجی او ملاکی اساسی برای سفارت خانه های مربوطه می باشد ؛ در نتیجه اخذ ویزای شینگن در حداقل زمان (فوری) بدون داشتن دعوت نامه یا پاسپورتی بدون داشتن مهر ورود به کشورهای متعدد (که نمایان گر سفرهای توریستی فراوان و داشتن تجربه حضور در کشوری خارجی می باشد ) امکان پذیر نمی باشد . برای اخذ ویزای شینگن ، پر کردن فرم های استاندارد ورود به این ناحیه الزامی می باشد . این 2 فرم ( فرم اول که برای کشورهای حوزه شینگن یکسان می باشد  و فرم دوم برای هریک از کشورهای این محدوده منحصر بفرد بوده و تفاوت های زیادی با هم دارند ) که در مورد مشخصات فردی و سوالاتی مربوط به انگیزه سفر و وضع مالی متقاضی می پرسد ، در صورت نقص اطلاعات و یا ورود اطلاعات خلاف واقع ، پروسه اخذ ویزای شینگن به تعویق می افتد . اطلاعات شخصی عموما از روی پاسپورت و براحتی قابل دستیابی می باشند . اطلاعات مربوط به سفر ، مقصد ، مشخصات میزبان ، کشورهای مورد نظر برای سیاحت و … نیز مجموعه ای از اطلاعاتیست که فرد مسافر ملزم به دانستن آن هاست ، در نتیجه ورود صحیح اطلاعات که زحمت چندانی نیز ندارد ، گامی بلند برای به حداقل رساندن زمان صدور ویزای شینگن می باشد . قدم بعدی برای اخذ ویزای شینگن گرفتن زمان قرار ملاقات و وقت سفارت از طریق ایمیل یا تلفن می باشد . لازم به ذکر است که این زمان در حدود 2 الی 3 ماه پیش از تاریخ بلیط و پرواز می باشد ، لذا اخذ ویزا در زمانی کمتر از آن کمی غیر واقعی به نظر می رسد . این مدت زمان که صرف انجام امور اداری می شود حداقل زمان اخذ ویزای شینگن است و سود جویانی که زمان هایی در حد 1 هفته یا 1 ماه را برای انجام این امور تضمین می کنند ، صراحتا واقیعت را کتمان می کنند . لازم به ذکر است که پس از انجام مصاحبه نیز 1 حدودا ماه زمان لازم است تا سفارت مربوطه خبر قطعی پذیرش یا عدم پذیرش متقاضی را اعلام نماید . پرینت بانک نیز از دیگر مدارک مهم برای اخذ ویزای محدوده شینگن می باشد . هدف سفارت های کشورهای ناحیه فوق از اخذ پرینت بانکی ، دریافت مدرکی معتبریست که نشان می دهد فرد مورد نظر دارای پول کافی برای سفر و برگشت به کشورش می باشد یا خیر . از این روی در صورتی که پول زیادی به یکباره وارد حساب شده باشد و یا این تمکن مالی پشت و سابقه ای نداشته باشند ، ویزای شینگن به راحتی صادر نمی شود . وجود مدارکی دال بر اشتغال به حرفه ای درآمد زا و کسب مبالغی منظم در طول یک سال نیز از دیگر مدارک لازم برای انجام این مهم می باشد . در این مقاله به دسته ای از مدارک لازم برای اخذ ویزای شینگن پرداخته شد که وجود آن ها زمان انجام کار را به حداقل زمان می رساند ، اما به فوری انجام شدن آن منتج نمی شود .