ویزای شینگن چیست ؟

ویزای شینگن چیست ؟

قریب به نیم قرن پیش ، 5 کشور فرانسه ، آلمان ، هلند ، لوکزامبورگ و بلژیک که در همسایگی یکدیگر قرار دارند ، برای راحتی تردد اتباعشان در خاک یکدیگر ، معاهده ای را در نزدیکی شهر شینگن ( لوکزامبورگ) به امضا رساندند . در این قرارداد که طی سالیان متمادی ، اعضاء و تبصره های دیگری نیز به آن اضافه شد ، بنا براین شد تا برای حفظ اتحاد و امنیت این حوزه ، مرزهای بین المللی این کشورها برداشته شده و به این ناحیه به عنوان منطقه ای واحد و یکپارچه نگاه شود . امروزه با توجه به افزایش وسعت این منطقه و تعداد کشورهای عضو ، قوانین تردد برای افراد غیر عضو این ناحیه در اقلیم یکدیگر کمی پیچیده شده است که یکی از دلایل آن ، حملات تروریستی یک سال اخیر در اروپا می باشد . نکته مهم دیگر در این خصوص ، توجه به این نکته می باشد که با توجه به انواع ویزای شینگن که عبارت اند از نوع A (حضور در فرودگاه های این ناحیه و تعویض پرواز) ، نوع B(عبور از این ناحیه به مدت چند ساعت) ، نوع C (که رایج ترین نوع ویزای شینگن بوده و برای سفرهای توریستی این ناحیه مورد استفاده قرار می گیرد) و نوع D ویزای شینگن (که بلند مدت بوده و مناسب تجار و دانشجویان می باشد) ، دستوری قطعی و لازم الاجرا برای ورود شما به کشور مورد نظرتان نمی باشد بلکه مسئولین گمرکی و مرزی کشور های این حوزه می باشند که مهر تائید ورود شما به کشورشان را می زنند . ناگفته نماند که در صورت عدم تائید صلاحیت فرد از سوی این افراد ، متقاضیان به کشور خود بازگردانده می شوند ، از سوی دیگر در صورت عبور از این مرزها ، توانایی رفتن به سراسر این پهنه را دارند . سوالات ماموران مرزی کاملا صریح و روشن بوه و در قبل آن ، در پی پاسخی روشن و صحیح نیز می باشند . به عنوان مثال ، از رایج ترین سوالاتی که پرسیده می شود می توان به هدف از سفر ، محل اقامت ، میزان سرمایه و زمان ترک کشور اشاره کرد که گردشگران با ارائه گواهی معتبر می توانند از این مرحله عبور کنند . در صورتی هم که شخص دیگری میزبان بوده و محل استقرار و خرج های روزانه بر عهده وی باشد ، ارائه نشانی و مشخصات این فرد کفایت می کند . در ادامه اشاره به تفاوت میان تاریخ اعتبار ویزا و روزهای مجاز به ماندن شما در این ناحیه خالی از لطف نیست . تاریخ اعتبار ویزا به بازه زمانی گفته می شود ( مثلا 1 سال) که دارندگان ویزای شینگن می توانند تا لحظه اتمام آن ، به داخل مرزهای شینگن آمد و رفت داشته باشند . اما زمان های مجاز ماندن ، تاریخ محدودی ( مثلا 1 ماه ) می باشد و فرد موظف است تا این 1 ماه را در چارچوب 1 سال فوق سپری کند ، لذا ویزای 1 ساله به معنی اجازه ماندگاری 1 سال در خاک مذکور نمی باشد و فقط نمایانگر دوره ایست که در آن می توان از زمان استاندارد سفر بهره برد ، یعنی شخص واجدالشرایط می تواند به دلخواه در این 1 سال ، یک 30 روز ، دو 15 روز و یا چهار 1 هفته وارد این محدوده گردد .

ویزای شینگن

ویزای کانادا