ویزای کانادا توریستی

ویزای کانادا توریستی

توریسم یا گردشگری به عمل خروج و دوری از محدوده زندگی و گذراندن دوره ای زمانی در سرزمین دیگری اتلاق می گردد . این عمل که معمولا با مقاصد تفریحی انجام می شود ، به دیدار مناظر و جاذبه های طبیعی ، جاذبه های مدرن و تاریخی ساخت بشر ، تناول میوه ها و غذاهای محلی  ، آشنایی با فرهنگ و سنن بومیان آن و صد البته استراحت مطلق ختم می گردد . در همین راستا یکی از مقاصد پرطرفدار گردشگران سراسر دنیا ، آمریکای شمالی و کشور کانادا می باشد . طبیعت دست نخورده و بکر این کشور ، فرهنگ بالای مردم این کشور در حراست و گسترش آن و وجود امکانات پیشرفته و مدرنی که دولت کانادا بمنظور استفاده از آن ها تعبیه کرده است دست در دست هم داده اند تا کانادا را به مقام کنونی خود در گردشگری برسانند . وجود هتل های 5ستاره و سایر امکانات مرتبط نیز صحه ای بر درستی این ادعا می نهد . با توجه به این عوامل ، دیدار از این کشور و بهره مندی از این نعمات خدادادی خواست هر انسان با ذوق و طبعی گشته است . نا گفته نماند که ورود به خاک این کشور برای تمامی غیر کانادایی ها در گرو ارائه اجازه ورود می باشد ،  اجازه ورودی که برای شهروندان کشورهای مختلف دارای درجه بندی و سخت گیری های متفاوتی می باشد ، به عنوان مثال شرایط و سخت گیری ورود یک آمریکایی با اهالی خاور میانه بسیار متفاوت می باشد . این شرایط برای ایرانیان نیز به نحوی تعریف شده است که می توان آن را به «هفت خان» تشبیه کرد ؛ اما با وجود فیلترهای فراوان و شرایط سخت گیرانه ، اخذ ویزای کانادا و رسیدن به این کشور ، خستگی را از تن گردشگران بدر می کند . از اولین موارد حائز اهمیت برای اخذ توریستی ویزای کانادا می توان به داشتن پاسپورت (اجازه خروج از کشور) اشاره کرد . سلامت روحی وجسمی کامل ، عدم ارتکاب جرم و سوء سابقه ، استطاعت مالی برای سفر به این کشور ، توانایی تامین هزینه های هتل ، خوراک ، خرید ، تفریح و برگشت به کشور خود که ممکن است توسط میزبانی که برای شما دعوتنامه ارسال کرده است تامین گردد و از همه مهمتر کسب رضایت و جلب نظر مامور اداره مهاجرت مبنی بر بازگشت به کشور خود پس از اتمام زمان تعیین شده و عدم علاقه به اقامت دائم با مدارک قانع کننده نیز از دیگر نیازمندی ها می باشد . طبقه بندی ویزای کانادا نیز به این ترتیب است که برای آمریکایی ها ( با توجه به همسایگی و مقاربت زبانی ، فرهنگی و اجتماعی فراوان ) کمترین میزان سختگیری وجود داشته و تردد میان این دو کشور به سهولت انجام می پذیرد . سطح بعدی ویزای کانادا که براحتی قابل دستیابیست و با سرعت و کیفیت بالایی حاصل می شود ، ویزای eTA (Electronic Travel Authorization) می باشد که به توابع کشورهایی نظیر اعضای اتحادیه اروپا ، سوئیس ، استرالیا ، کره جنوبی ، ژاپن ، مکزیک و … می باشد که برپایه اعتبار بالای پاسپورت و روابط حسنه با کانادا داده می شود . سطح سوم ورود و اخذ ویزای کانادا نیز استفاده از TRV (Temporary Resident Visa) می باشد که به ویزای موقت یا کوتاه مدت معروف می باشد . این ویزا که به صورت یک بار ورود (در صورت خروج از خاک کانادا ، روادید مجددا اخذ می شود ) و چندبار ورود ( تعداد دفعات ورود تا تاریخ انقضای روادید یا پاسپورت مجاز می باشد ) اعطا می گردد ، برای ایرانیان ملزم به ارائه مدارک ذیل می باشد : اصل پاسپورت و ارائه پاسپورت های قدیمی (در صورت وجود) –  ترجمه شناسنامه و سند ازدواج  (برای همسران) –  تکمیل فرم های Application و Family Information – 1 قطعه عکس پرسنلی در اندازه 3.5×4.5 –  ترجمه وضعیت اشتغال و سند ملکی متعلق به داوطلب سفر – پرینت بانک که مبین درآمد ماهیانه توریست باشد – دعوتنامه و مدارک هویتی میزبان که نشان دهنده رابطه ای خویشاوندی باشد و بلیط رفت و برگشت به این کشور .