ویزای کانادا از طریق سرمایه گذاری

ویزای کانادا از طریق سرمایه گذاری

همانطور که مستحضرید ، برای ورود به خاک کانادا و اقامت دائم در این کشور ، راه های متعددی وجود دارد . راه هایی از قبیل اشتغال ، تحصیل ، حضور بستگان وغیره . در موارد متعددی دیده شده است افراد علاقه مند به حضور در کانادا ، به دلیل عدم تسلط به حرفه ای خاص ( یا حداقل حرفه مورد نیاز دولت کانادا ) ، عدم تسلط کامل به زبان انگلیسی ، سن زیاد و یا نداشتن یکی از ده ها پیش نیاز اقامت در این کشور ، از ادامه کار باز مانده اند ؛ در این شرایط ، اقامت در کانادا برای متقاضیان سخت می گردد ولی غیر ممکن نمی شود . یکی از راه های باقیمانده برای رسیدن به این هدف اخذ ویزای کانادا از طریق سرمایه گذاری می باشد . دولت کانادا ( و سایر حکومت های جهان ) به دنبال افزایش تولیدات ناخالص ملی ، افزایش سطح عمومی رفاه مردم خود ، کاهش بیکاری و بهینه سازی سایر عوامل موثر در بهبود معیشت توابع خود می باشد ، لذا از دیدگاه آنان رسیدن به این هدف با هر وسیله ای قابل توجیه می باشد . از این روی با اعطای ویزای کانادا از طریق سرمایه گذاری سبب می شوند تا مدیران مجرب و ثروتمندی  از سراسر دنیا برای ادامه فعالیت به این کشور روی آورند . مدیرانی که با سازماندهی جمعی از بیکاران این کشور ، به رشد اقتصادی ملت و دولت کانادا کمک کرده و بدین واسطه بهای اقامت و ویزای کانادا را می پردازد . اما علم مدیریت به تنهایی نیز کافی نمی باشد ، چرا که مدیری که خود قدرت خلق موقعیت کاری ندارد ، مصرف کننده ای بیش نبوده و جای یکی از اهالی بومی این کشور را اشغال کرده است . پس می توان اینگونه برداشت کرد که مدیر مطلوب دولت کانادا ، پیش از مدیر بودن ، باید سرمایه دار باشد تا بواسطه حجم وجوه آورده به این کشور ، گامی رو به جلو برای ارتقاء اقتصاد کانادا بردارد . دستیابی به ویزای کانادا از طریق سرمایه گذاری برای هر استان این کشور دارای شرایطی مختص به خود می باشد . مثلا ویزای کانادا از طریق سرمایه گذاری در شهر کبک نیازمند خالص سرمایه قریب به 5.5 میلیارد تومان می باشد و تمامی دارایی های شخص مذکور و همسر وی باید به این مبلغ برسد ، این در حالیست که در مناطق دیگر ، مبلغ اولیه و حداقل دارایی می تواند خمس این مقدار نیز باشد . اما مبالغ فوق ، تمام پشتوانه مالی این مدیر بوده و نیاز به صرف تمامی آن ندارد و مبلغ قابل سرمایه گذاری او به متد های خاصی محاسبه می شود ، مثلا با فرض حداقل سرمایه گذاری حداقلی 2 میلیارد تومان به پول ایران ( بلوکه کردن در بانک و عدم دریافت سود ) ، شخص می تواند بجای آن مبلغ 800 میلیون تومان را به صورت بی بازگشت به بانک های این کشور پرداخت نماید . نا گفته نماند که مبلغ فوق نیز برای هر شهر متفاوت می باشد . در پایان می توان ادعا کرد که مدیریت این فرد در مجموعه ای که در مدت 3 الی 5 سال اخیر دارای حداقل 2 کارمند بوده است ، سبب می شود تا دولت کانادا به توانایی های مدیریتی و اقتصادی شخص ایمان آورده و اجازه استفاده از ویزای کانادا را به وی دهد .

درباره ویزای کانادا

درباره ویزای کانادا 

همانطور که می دانید ، ویزا و یا روادید ، به حکمی اتلاق می گردد که دارندگان آن اجازه ورود به کشوری در زمان تعیین شده را دارند . این حکم که در قالب مهر و یا برچسبی در داخل گذرنامه خود نمایی می کند ، می تواند به صورت دائم یا موقت و تحت عناوین فراوانی اخذ گردد . به عنوان مثال برای اخذ ویزای کانادا ، متقاضیان می توانند از طریق تکیه بر شغل و تخصص خود ، کارآفرینی و ورود سرمایه به این کشور ، خود اشتغالی و یا بواسطه حضور خانواده خود در یکی از شهر های کانادا ، اقامت و ویزای دائم آن را اخذ نماید . راه دیگر ویزای کانادا ، ورود از مجرای اقامت موقت می باشد که این روش نیز با دلایلی نظیر سیاحت ، دیدار اقوام و خانواده ، کار و تحصیل میسر می باشد . در همین راستا ، یکی از انواع رایج ویزای کانادا ، ویزای TRV یا Temporary Resident Visa می باشد . این ویزا که حکم اقامت موقت دارندگانش در کانادا می باشد ، برای کار و تحصیل در دوره های کوتاه مدت را دارد . این ویزا که می تواند تک ورودی (   single entry) و یا چند ورودی (multiple entry) باشد ، اجازه تردد شخص مذکور در سطح کشور را در بر دارد . در ویزای کانادا تک ورودی ، این فرد حق ترک خاک کشور تا پایان دوره تحصیلش را ندارد و پس از آن ، یا کانادا را به مقصد سرزمین مادریش ترک می کند و یا اقامت دائم این کشور را با توجه به سوابق قابل قبول خود بدست می آورد . ورود و اخذ ویزای کانادا در گرو قبولی در تست های پزشکی می باشد . تست پزشکی در حالت عادی برای ایرانیان لازم نیست ، ولی در صورت سفر به کشورهای عضوء لیست سیاه پزشکی ( مانند کشورهای اروپایی که احتمال انتقال ویروس ایدز در آن ها زیاد می باشد ) در ماه های اخیر مجبور به گذراندن آن و ارائه مدارک مربوطه باشند . انگشت نگاری نیز یکی دیگر از پیشنیازهای سفر و بهره مندی از ویزای کانادا می باشد و از آنجایی که سفارت این کشور در ایران فعال نمی باشد ، هموطنان علاقه مند می توانند به سفارت کانادا در ترکیه و یا سایر سفارت خانه های این کشور در کشورهای حاشیه خلیج فارس مراجعه کنند .

ویزای کانادا از ارمنستان

ویزای کانادا از ارمنستان

روابط دیپلماتیک ایران و کانادا به شکل مدرن خود و در قالب سفارتخانه در خاک یکدیگر عمری قریب به نیم قرن دارد . نیم قرنی که مملو از فراز و نشیب های سیاسی بوده است و روابط این دو کشور نموداری سینوسی را طی کرده است . با توجه به رابطه خوب کانادا و ایالات متحده آمریکا ، رفتار و سیاست خارجه این کشور همواره تابعی از رفتار و سیاست های آمریکا بوده است . بطور مثال پیش از انقلاب اسلامی و وجود رایطه میان ایران و آمریکا ، سفارت کانادا نیز همسو با این سیاست روابط خوبی با ایران داشته است و پس از انقلاب و پس از حواشی لانه جاسوسی آمریکا ( که به گفته سفیر وقت کانادا در ایران ، کارمندان این سفارت نیز در اتفاقات بوجود آمده دست داشته اند ) این رابطه به سردی گراییده است . در سال های اخیر نیز در مقاطعی این رابطه گاهی در اوج دوستی و گاهی در قعر دشمنی قرار داشته است . به عنوان مثال پس از تحریم ایران توسط آمریکا ، شرایط به گوته ای پیش میرفت که همکاری و روابط صمیمانه با کانادا تامین کننده کالاهای آمریکایی غیر مشابه می شد و لزوم حفظ این رابطه مشخص بود و از سویی دیگر ، پس از اتفاقات سال های اخیر و حوادث پیش آمده برای سفارت خانه های کشورهای خارجی در ایران ، این رابطه به میزان حداقلی خود رسید . این امر که سبب بسته شدن سفارت خانه های این دو کشور در خاک یکدیگر گردید ، باعث شد تا اخذ روادید ، بورسیه شدن دانشجویان به کانادا و سفر به این کشور تحت الشعاع قرار گرفته و مسیری صعب العبوری در برابر مسافران این کشور قرار گیرد . یکی از این مشکلات که با وضع قانون نسبتا جدید «انگشت نگاری» اتباع برخی از کشور ها ( از جمله ایران ) همزمان شده است ، سبب شده است تا متقاضیان اخذ ویزای کانادا برای انگشت نگاری جایی را در ایران نداشته باشند و به ناچار به کشورهای همسایه مراجعه کنند .  از این روی متقاضیان باید به دفاتر VAC یاVeterans    Affairs Canada که اماکنی تحت نظارت سفارت خانه های کانادا بوده و وظیفه انگشت نگاری را بر عهده دارند مراجعه کنند . از نزدیک ترین دفاتر VAC می توان به شعب آن در ایروان ارمنستان ، آنکارا و استانبول ترکیه و دبی امارات متحده عربی اشاره کرد . اخذ ویزای کانادا از این روی در ارمنستان حائز اهمیت می باشد که به نوعی نزدیک ترین دفتر انگشت نگاری به ایران می باشد . این دفتر که در خیابان وازگن سارگسیان ایروان قرار دارد ، همه روزه پذیرای افراد واجدالشرایطی  می باشد که مدارک خود برای اخذ ویزای کانادا را مهیا کرده وآماده سفر به این کشور می باشند ، است . این عمل انگشت نگاری که در بسیاری از کشورهای دنیا رایج شده است و تنها از ایرانیان گرفته نمی شود ، در برخی از گذرنامه های هوشمند به صورت پیش فرض قرار می گیرد که به سهولت و انجام یکباره انگشت نگاری منجر می شود . در ادامه می توان اضافه کرد که کسانی که مایلند تا مدارک ویزای کانادای خود را به صورت حضوری تحویل دهند ( و نه به صورت اسکن شده و آنلاین ) می توانند با به همراه داشتن مدارک مورد نیاز ، پس از انگشت نگاری به این کار اقدام ورزیده و مقدمات سفر به کانادا را فراهم سازند .

ویزای شینگن

ویزای کانادا

ویزای کانادا

ویزای کانادا

همه انسان های دنیا ، از هر قاره ، با هر نژاد ، رنگ  ، دین و زبانی که ملیتی کانادایی ندارند ، برای ورود به کانادا مستلزم اخذ ویزای کانادا هستند . ویزایی که در 3 حالت ورود یکباره ، ورود  چند باره و ورود نامحدود عرضه می گردد . در نوع اول و دوم که که معمولا برای اهداف کوتاه مدتی مانند گردش و سیاحت ، شرکت در سمیناری کوتاه مدت ، دیدار خانواده و انعقاد قراردادهای تجاری مناسب می باشد ، فرد می تواند تا در مدت زمان  مشخص شده برای وی  ( معمولا زیر 6 ماه ) به صورت قانونی در این کشور بماند . در حالت سوم که به « سوپرویزا » نیز معروف می باشد ، افرادی که اقوام درجه یک آن ها اقامت این کشور را دارند می توانند ویزای کانادا را اخذ نموده و در مدت زمان  اعتبار روادیدشان که ممکن است تا 3 سال نیز رسیده و قابل تمدید نیز می باشد ، بارها و بارها این کشور را ترک و مجددا وارد شوند ، این در صورتیست که در 2 حالت قبلی ، محدودیت های سفت و سختی در این حیطه وجود دارد . مدارک لازم برای اخذ ویزای کانادا در هر 3 حالت فوق تقریبا یکی می باشد که در همه حالات ، مدارک و فرم های تقاضای ورود به خاک کانادا باید به طریقی جامع و مانع باشد تا دپارتمان تصمیم گیری اعطای ویزای کانادا متقاعد شوند که شما علاوه بر داشتن انگیزه و دارایی کافی برای حضور در کانادا ، کشور مذکور را قبل از انقضای ویزای کانادا خود ترک کرده و قصد ماندگاری ندارید . از مهمترین مدارک فوق الذکر برای اخذ ویزای کانادا ( توریستی ) نیز می توان به اصل پاسپورت ، ترجمه رسمی شناسنامه فرد متقاضی ، ترجمه رسمی سند ازدواج برای متاهلین ، فرم تکمیل شده درخواست اخذ ویزای کانادا ، فرم تکمیل شده اطلاعات خانوادگی ، ترجمه اسناد اموال منقول و مدارج شغلی ، پرینت گردش مالی ( علی الخصوص 1 فصل منتج به سفر) که مبین درآمد ماهیانه می باشد ، نامه تمکن مالی از مراجع ذیصلاح به زبان انگلیسی ، داشتن میزبانی در کانادا ( دعوتنامه ) و مدارکی که نسبت خویشاوندی میزبان و میهمان را مشخص کند ،  اخذ بلیط رفت و برگشت و رضایت نامه محضری برای افرادی با سنی زیر سن قانونی نام برد . در مورد دلیل سفر و اخذ ویزای کانادا ، رعایت جزئیات و منطقی بودن عوامل مطرح شده بسیار حائز اهمیت می باشد ؛ به عنوان مثال با کلی گویی و ارائه دلایلی غیر قابل باور ، صلاحیت شما برای حضور به هم رساندن در این کشور رد می شود . فرد مذکور اگر با ویزای کانادا که با نام توریستی اخذ شده است ، نمی تواند به تحصیل و یا کار در این کشور بپردازد و به محض اینکه عاملین حوزه اقامتی از نیت شخصی مبنی بر استقرار و اقامت دائمی مطلع شوند ، به سرعت وی را از کشور اخراج می نمایند . همانطور که ذکر شد ، برای ویزای کانادا و ورود به این کشور ، متقاعد کردن افسر مهاجرت به بازگشت شما به کشورتان حیاتیست ، از این روی ارائه شواهدی که وابستگی عاطفی و اقتصادی شما به وطنتان را نشان می دهد کافیست ، این ادله باید به حدی بزرگ باشد که بتوان به آن تکیه کرد و محکمه پسند باشد و به حدی کوچک باشد تا بتوان آن را باور کرد و غلو محسوب نشود ، به عنوان مثال حضور خانواده و فرزندان در ایران و یا قطعی مواجب به علت عدم حضور در سر کار موجب می شود تا مسئولین متقاعد شوند که شما قصد اقامت دائم در این کشور را ندارید .

ویزای شینگن

ویزای کانادا