ویزای کانادا از طریق سرمایه گذاری

ویزای کانادا از طریق سرمایه گذاری

همانطور که مستحضرید ، برای ورود به خاک کانادا و اقامت دائم در این کشور ، راه های متعددی وجود دارد . راه هایی از قبیل اشتغال ، تحصیل ، حضور بستگان وغیره . در موارد متعددی دیده شده است افراد علاقه مند به حضور در کانادا ، به دلیل عدم تسلط به حرفه ای خاص ( یا حداقل حرفه مورد نیاز دولت کانادا ) ، عدم تسلط کامل به زبان انگلیسی ، سن زیاد و یا نداشتن یکی از ده ها پیش نیاز اقامت در این کشور ، از ادامه کار باز مانده اند ؛ در این شرایط ، اقامت در کانادا برای متقاضیان سخت می گردد ولی غیر ممکن نمی شود . یکی از راه های باقیمانده برای رسیدن به این هدف اخذ ویزای کانادا از طریق سرمایه گذاری می باشد . دولت کانادا ( و سایر حکومت های جهان ) به دنبال افزایش تولیدات ناخالص ملی ، افزایش سطح عمومی رفاه مردم خود ، کاهش بیکاری و بهینه سازی سایر عوامل موثر در بهبود معیشت توابع خود می باشد ، لذا از دیدگاه آنان رسیدن به این هدف با هر وسیله ای قابل توجیه می باشد . از این روی با اعطای ویزای کانادا از طریق سرمایه گذاری سبب می شوند تا مدیران مجرب و ثروتمندی  از سراسر دنیا برای ادامه فعالیت به این کشور روی آورند . مدیرانی که با سازماندهی جمعی از بیکاران این کشور ، به رشد اقتصادی ملت و دولت کانادا کمک کرده و بدین واسطه بهای اقامت و ویزای کانادا را می پردازد . اما علم مدیریت به تنهایی نیز کافی نمی باشد ، چرا که مدیری که خود قدرت خلق موقعیت کاری ندارد ، مصرف کننده ای بیش نبوده و جای یکی از اهالی بومی این کشور را اشغال کرده است . پس می توان اینگونه برداشت کرد که مدیر مطلوب دولت کانادا ، پیش از مدیر بودن ، باید سرمایه دار باشد تا بواسطه حجم وجوه آورده به این کشور ، گامی رو به جلو برای ارتقاء اقتصاد کانادا بردارد . دستیابی به ویزای کانادا از طریق سرمایه گذاری برای هر استان این کشور دارای شرایطی مختص به خود می باشد . مثلا ویزای کانادا از طریق سرمایه گذاری در شهر کبک نیازمند خالص سرمایه قریب به 5.5 میلیارد تومان می باشد و تمامی دارایی های شخص مذکور و همسر وی باید به این مبلغ برسد ، این در حالیست که در مناطق دیگر ، مبلغ اولیه و حداقل دارایی می تواند خمس این مقدار نیز باشد . اما مبالغ فوق ، تمام پشتوانه مالی این مدیر بوده و نیاز به صرف تمامی آن ندارد و مبلغ قابل سرمایه گذاری او به متد های خاصی محاسبه می شود ، مثلا با فرض حداقل سرمایه گذاری حداقلی 2 میلیارد تومان به پول ایران ( بلوکه کردن در بانک و عدم دریافت سود ) ، شخص می تواند بجای آن مبلغ 800 میلیون تومان را به صورت بی بازگشت به بانک های این کشور پرداخت نماید . نا گفته نماند که مبلغ فوق نیز برای هر شهر متفاوت می باشد . در پایان می توان ادعا کرد که مدیریت این فرد در مجموعه ای که در مدت 3 الی 5 سال اخیر دارای حداقل 2 کارمند بوده است ، سبب می شود تا دولت کانادا به توانایی های مدیریتی و اقتصادی شخص ایمان آورده و اجازه استفاده از ویزای کانادا را به وی دهد .

درباره ویزای کانادا

درباره ویزای کانادا 

همانطور که می دانید ، ویزا و یا روادید ، به حکمی اتلاق می گردد که دارندگان آن اجازه ورود به کشوری در زمان تعیین شده را دارند . این حکم که در قالب مهر و یا برچسبی در داخل گذرنامه خود نمایی می کند ، می تواند به صورت دائم یا موقت و تحت عناوین فراوانی اخذ گردد . به عنوان مثال برای اخذ ویزای کانادا ، متقاضیان می توانند از طریق تکیه بر شغل و تخصص خود ، کارآفرینی و ورود سرمایه به این کشور ، خود اشتغالی و یا بواسطه حضور خانواده خود در یکی از شهر های کانادا ، اقامت و ویزای دائم آن را اخذ نماید . راه دیگر ویزای کانادا ، ورود از مجرای اقامت موقت می باشد که این روش نیز با دلایلی نظیر سیاحت ، دیدار اقوام و خانواده ، کار و تحصیل میسر می باشد . در همین راستا ، یکی از انواع رایج ویزای کانادا ، ویزای TRV یا Temporary Resident Visa می باشد . این ویزا که حکم اقامت موقت دارندگانش در کانادا می باشد ، برای کار و تحصیل در دوره های کوتاه مدت را دارد . این ویزا که می تواند تک ورودی (   single entry) و یا چند ورودی (multiple entry) باشد ، اجازه تردد شخص مذکور در سطح کشور را در بر دارد . در ویزای کانادا تک ورودی ، این فرد حق ترک خاک کشور تا پایان دوره تحصیلش را ندارد و پس از آن ، یا کانادا را به مقصد سرزمین مادریش ترک می کند و یا اقامت دائم این کشور را با توجه به سوابق قابل قبول خود بدست می آورد . ورود و اخذ ویزای کانادا در گرو قبولی در تست های پزشکی می باشد . تست پزشکی در حالت عادی برای ایرانیان لازم نیست ، ولی در صورت سفر به کشورهای عضوء لیست سیاه پزشکی ( مانند کشورهای اروپایی که احتمال انتقال ویروس ایدز در آن ها زیاد می باشد ) در ماه های اخیر مجبور به گذراندن آن و ارائه مدارک مربوطه باشند . انگشت نگاری نیز یکی دیگر از پیشنیازهای سفر و بهره مندی از ویزای کانادا می باشد و از آنجایی که سفارت این کشور در ایران فعال نمی باشد ، هموطنان علاقه مند می توانند به سفارت کانادا در ترکیه و یا سایر سفارت خانه های این کشور در کشورهای حاشیه خلیج فارس مراجعه کنند .