ویزای کانادا تضمینی

ویزای کانادا تضمینی

یکی از مهمترین وجوه تمایز مشاغل خدماتی در برابر مشاغل بازرگانی ، خروجی متفاوت کار با توجه به توانایی های متصدی آن کار می باشد . به زبانی ساده تر ، در امور بازرگانی ، افراد با خرید و فروش محصولی سر و کار دارند که دارای بازه قیمتی مشخص بوده و مشتری نیز از کاربرد شئ مورد نظر ، توانایی و قابلیت های آن و همچنین حداقل و حداکثر بازدهی آن اطلاعاتی دارد . این در حالیست که کیفیت محصول یکسان و مورد نظر از مرکز خریدی مجلل در پایتخت با فروشنده ای بین المللی و فروشگاهی مهجور در شهرستانی دور افتاده با فروشنده ناآشنا با جزئیات مساوی بوده و قیمت آن تفاوت چندانی ندارد . اما در خصوص مشاغل خدماتی شرایط به گونه دیگریست ، در مشاغل خدماتی ، کیفیت اقدامات انجام شده توسط افراد مختلف یکسان نمی باشد . در این شرایط هر شخصیت حقیقی و حقوقی ، بنا بر میزان تجربه ، توانایی ، علم و امکانات خود خروجی متفاوتی دارد . اخذ ویزای کانادا به عنوان عملی خدماتی از همین قائده پیروی می کند . بطور مثال بازدهی مجموعه ای که از ابتدا تا انتهای پروسه اخذ ویزای کانادا با کارفرما همراه بوده و تا حد امکان کارهای مربوطه را بدون دخالت کارفرما پیش می برد ، گزینه های بهتر را معرفی کرده ، همواره پاسخگو بوده و در نهایت ویزای کانادا را با مبلغی راضی کننده ای در زمانی اندک مهیا می کند با مجموعه دیگری که برخی از این اقدامات را انجام نمی دهد یکی نمی باشد . ناگفته نماند که در این شرایط هزینه های اخذ شده از کارفرما نیز یکسان نمی باشد . یکی از گزینه های دیگری که مجموعه های فوق را از یکدیگر متمایز می کند ، ارائه تضمین قطعی کارشان می باشد . تضمین کار به معنای انجام حتمی تمام یا بخشی از کار می باشد که با توجه به توافق میان کارفرما و کارگزار معین گردیده و قیمتی نیز برای آن در نظر گرفته می شود . در همین اثنا ، از مهمترین ویژگی های ویزای کانادا تضمینی ، تعیین قیمتی برای انجام کار می باشد که در صورت عدم انجام کار ، تمام یا بخش عمده ای از مبلغ پرداختی عودت داده شده و متقاضی اخذ ویزای کانادا متحمل ضرر چندانی نمی شود . این تضمین سبب می شود تا متقاضی علاوه بر بهره مندی از تجارب مجموعه راهنمای خود ، در هیچ یک از مراحل انجام کار تنها نبوده و حضور گرم همراهی را در کنار خود حس کند . این همراهی که در مراحل انگشت نگاری ، پیکاپ ویزا ، تهیه مدارک و حتی سفر به کانادا شامل حال کارفرما می شود ، سبب دلگرمی وی بوده و شیرینی این همجواری را می چشد .  از سوی دیگر ، ویزای کانادا تضمینی این نوید را به متقاضیان می دهد که با وجود تغییرات لحظه به لحظه قوانین سفر به کانادا راه را اشتباه نرفته و همگام با آخرین قوانین اعمال شده پیش می روند .

ویزای کانادا تحصیلی

ویزای کانادا تحصیلی

کشور کانادا به دلیل داشتن صنعتی پیشرفته ، سطح آموزشی قابل قبول ، فرهنگی غنی و بستری مناسب برای زندگی و اشتغال ، همواره یکی از مقاصد مهاجرین ، علی الخصوص علاقه مندان به تحصیل بوده است و تمام افرادی که قصد ساختن زندگی بهتری را داشته اند ، گوشه چشمی نیز به اخذ ویزای کانادا دارند . وقتی در مورد تحصیل در کانادا سخن به میان می آید ، معمولا آموزش عالی و سطوح آکادمیک مد نظر است ، لذا قصد داریم تا در این مقاله در خصوص تحصیلات عالیه و اخذ ویزای کانادا ، اطلاعاتی را در اختیارتان قرار دهیم . اولین قدم برای اخذ ویزای کانادا به صورت تحصیلی ، ارائه درخواست اخذ روادید می باشد ، این عمل که از 2 طریق انجام می پذیرد ، سبب می شود تا شما در لیست انتظار قرار داده شده و پس از احراز صلاحیت و تائید مدارکتان ، وارد مرحله بعدی اخذ ویزای کانادا شوید . اولین روش برای این مرحله ، اقدام از طریق سایت www.cic.gc.ca و ساخت حساب کاربری به صورت آنلاین می باشد . در روش دوم که برای ما ایرانیان کمی دشوارتر می باشد ، مکاتبه از راه دور و نامه نگاری می باشد ، دلیل این دشواری عدم ارتباط دیپلماتیک ایران و کانادا می باشد و ایرانیانی که با هر هدف و به هر وسیله قصد رفت و آمد و همچنین اقامت در این کشور را دارند ، موظفند از طریق کارگزاری های این کشور در همسایگی مان ( دبی یا استانبول ) اقدام کنند ؛ در این روش نیز فرم های خام از سایت مهاجرت کانادا دریافت ، تکمیل و به همراه مدارک مورد نیاز ارسال می گردد . از مهمترین مدارک مورد نیاز برای ویزای کانادا به صورت تحصیلی ، داشتن تمکن مالی شرط اول و اصلی اخذ ویزا می باشد . مدت اقامت شما هر چند مدت که باشد ، تواناییتان برای تامین مخارج خود و خانواده  شرط اساسی ماندن در این کشور است . اخذ ویزای کانادا همواره به اقامت دائم ختم نمی گردد ، لذا القای این حس در وجود افسر مهاجرت که شما در این کشور ماندنی نیستید و قصد بازگشت دارید ، کار متقاضی را تسریع می کند . ارائه گواهی عدم سوء پپیشینه ، اثبات عدم تمایل به تحصیل و اشتغال در دوره حضور در این کشور ، داشتن سلامت جسمی و روانی و همچنین ارائه دعوتنامه برای گردشگران از دیگر پیشنیازهای اخذ ویزای کانادا می باشد . عوامل فوق پیشنیاز اخذ ویزای کانادا با هر عنوانی می باشند ، اما در خصوص ویزای کانادا به صورت تحصیلی می توان گفت مکاتبه با یکی از مراکز آموزش عالی این کشور و حصول پذیرش ، تسلط به زبان انگلیسی ( یا فرانسوی ) همراه با مدرک ، نمرات بالای دروس تخصصی و معدل ، تمکن مالی ، انجام مراحل فوق – اخذ روادید – ایجاد ارتباط با کارگزاران کانادایی – داشتن دلایلی موجه برای ورود به این کشور برای ادامه تحصیل لازم و ضروری می باشد . در پایان نیاز به یادآوریست که تحصیل و کسب ویزای آن در زمانی کمتر از 2 فصل و یا با وجود ارتباط میان دولت یا نیروهای مسلح با فرد ( به عنوان مثال فرد عضوی از نیروهای مسلح باشد )  انجام شدنی نمی باشد .

ویزای کانادا برای والدین

ویزای کانادا برای والدین

خانواده هر شخص ، بالاخص والدین وی یکی از مهمترین و با ارزش ترین دارایی های او می باشد . افراد زیادی بوده اند که به دلیل دوری از این گنجینه ها ، با وجود داشتن امکان اقامت دائم به وطنشان بازگشته و یا از سفر به کشورهای دیگر و اقامت در آن ها منصرف شده اند . در برخی مواقع بازگشت به میهن و تازه کردن دیدار با والدین تبعاتی نظیر عدم امکان بازگشت به کشور محل اقامت ( مانند کانادا به دلیل اجازه ورود یکباره ) را به همراه دارد و در مواردی نیز هزینه های سنگین مالی روی دست پناهندگان و افراد مقیم سایر کشورها می گذارد ، از این روی منطقی ترین ، بصرفه ترین و آسان ترین راه برای دیدار والدین ( برای اهالی کشور فوق ) اخذ ویزای کانادا و دعوت آن ها به این کشور می باشد . در این روش ، افرادی که تحت هر عنوانی اقامت دائم کانادا را دریافت کرده اند ، می توانند درخواست ورود والدین خود به کشور را به مراجع ذیصلاح مهاجرین داده و اجازه ورود والدین خود به مدت 1 دهه را بستانند ؛ هرچند این مدت 10 ساله به 5 دوره حداکثری 2 ساله تقسیم می شود و امکان استقرار مستمر وجود ندارد . با این نوع ویزای کانادا که به «سوپرویزا » نیز معروف می باشد ، متقاضیان از بروکراسی های رایج سفارت کانادا معاف بوده و تنها فاصله بین والدین و فرزندانشان مسافتیست که با هواپیما و اخذ بلیط آن پیموده می شود . از پیش نیاز های ویزای کانادا برای والدین می توان به گواهی سلامت آن ها که توسط آزمایشگاه های مورد تائید سفارت کانادا انجام می شود و بیمه نامه درمانی آن ها با شرکت بیمه ای بومی ، دعوت نامه از سوی فرزند یا فرزندان و مشخص نمودن تامین کننده هزینه های والدین اشاره کرد . همچنین دولت کانادا در پی یافتن دلایلی مبنی بر بازگشت والدین به کشورشان می باشند ، در نتیجه ارائه دلایلی محکمه پسند و مستدل سبب می شود تا افسر مهاجرت سختگیری کمتری روی پرونده داشته باشد .  از دیگر موارد مورد بررسی توسط افسر مهاجرت که در واقع آخرین سنگر مانع شما برای ورود به خاک کاناداست  می توان به موارد ذیل اشاره کرد :

هدف والدین از سفر ، انگیزه های بازگشت به وطن ( که وجود املاک نیازمند رسیدگی ، دیدار سایر فرزندان و نوه های مقیم ایران ، عدم داشتن مرخصی کاری و یا مدیریت مجموعه تحت نظارت ،  وابستگی به محیط و فضای ایران ، عدم سازگاری با کشور کانادا در بلند مدت و … از قانع کننده ترین این دلایل می باشد ) ، ثبات و وضعیت سیاسی کشور ، میزان درآمد میزبان ( که بدیهیست در صورت نداشتن شرایطی مطلوب توسط وی ، دولت کانادا از پذیرفتن والدین وی معذور است ) و یا داشتن استطاعت مالی خود والدین .

از دیگر عوامل حائز اهمیت که به نحوی یکی از محرک های دولت کانادا برای وضع قوانین فوق بوده است ، تولد کودکان مهاجرین می باشد . از آنجایی که افراد متولد شده در کانادا شهروندان این کشور بوده و به چشم یک تابع ( فرد بومی ) به آن ها نگاه می شود و نه مقیم ( فرد خارجی ) ، دیدار پدر بزرگ و مادر بزرگ می توان تاثیر بسزایی در روحیه آن ها گذاشته این اثر مثبت بهایی جز اعطای ویزای کانادا برای والدین ندارد .

ویزای کانادا با دعوت نامه

ویزای کانادا با دعوت نامه

افرادی که قصد اقامت موقت در کانادا را دارند، در بدو ورود با 4 سوال اساسی از سوی ماموران مهاجرت روبرو می شوند . هدف سفر ، محل اقامت ، میزان سرمایه همراه و زمان بازگشت . این ماموران که یکی از وظایف آن ها جلوگیری از ورود عناصر ناسازگار و دردسر یاز ( تحت هر عنوان و شرایطی ) می باشد ، در صورت عدم دریافت پاسخ های قانع کننده در ازای سوالات فوق ، گردشگر مورد نظر را به مبدا پرواز باز می گرداند . رابطه این مطالب و ویزای کانادا با دعوت نامه در این می باشد که دعوتنامه معتبر ، به تنهایی پاسخی برای 3 سوال از 4 سوال فوق می باشد . بدین صورت که ارسال کننده دعوت نامه یا میزبان ، با اینکه مسئول تمامی اعمال و اقدامات مهمان خود نمی باشد ، ولی تامین کننده مناسب غذا ، جای خواب و هزینه های مهمان از دید دولت بوده و هدف مسافرت وی را توجیه می کند . دعوت نامه در واقع نامه ای از یکی از شهروندان کانادایی خطاب به دولت این کشور می باشد و در قالبی رسمی ، تقاضای اجازه ورود گردشگری خارجی به خاک کانادا و اعطای ویزای کانادا گرفته می شود . از محتویات این نامه می توان  به مشخصات فردی مسافر ( سن ، محل زندگی  ، تاریخ تولد و … ) ، نسبت با میزبان ، هدف از سفر ، محل اقامت در این مدت ، شرح وضعیت مالی فرد و زمان خروج وی از کشور اشاره کرد . در مورد خود میزبان نیز علاوه بر مشخصات عمومی ، در مورد وضعیت اقامتی وی ، شغل ، آدرس ، میزان سرمایه ، مشخصات افراد تحت سرپرستی و تعداد آن ها ، مدارک تائید صلاحیت مالی برای برعهده گرفتن مسئولیت مالی مهمان و … اشاره کرد . وجود دعوت نامه دلالتی بر اخذ حتمی ویزای کانادا ندارد ( همانطور که ویزای کانادا به معنی ورود حتمی به خاک کشوری نمی باشد )  بلکه کمک زیادی به تحقق آن می کند . یکی دیگر از انواع دعوت نامه نیز دعوت نامه کاری می باشد . ویزای کاری نیز بر حسب مهارت های متقاضی در رشته ای خاص و مورد نیاز دولت کانادا صادر می گردد . در غیر این صورت شرکت های کانادایی ( هرچند کوچک ) توانایی ارسال دعوت نامه را داشته و مسافر پس از تائید صلاحیت ، اقامت دائم خود را در یافت می کند . این شرکت ها با داشتن 3 کارمند و یا کارگر و سوابق روشن مالی و بیمه ، دلایل خود برای جذب شخص خارجی را در می کنند که قانع کردن مقامات با دلایل پیش پا افتاده ممکن نمی باشد . همانطور که اشاره شد ، دعوت نامه ، نامه ای رسمی به مرجع صدور ویزای کانادا می باشد ، از این روی مستلزم رعایت بایدها و نباید های فراوانی می باشد که وجود اشتباه در خلال آن ، به نتیجه دلخواه (ویزای کانادا) منتج نمی شود ، در نتیجه کمک گرفتن از شخص یا مجموعه ای با تجربه و آشنا به روابط اداری کانادا ، کمک شایانی به پیشبرد این امر می کند .

ویزای کانادا از طریق سرمایه گذاری

ویزای کانادا از طریق سرمایه گذاری

همانطور که مستحضرید ، برای ورود به خاک کانادا و اقامت دائم در این کشور ، راه های متعددی وجود دارد . راه هایی از قبیل اشتغال ، تحصیل ، حضور بستگان وغیره . در موارد متعددی دیده شده است افراد علاقه مند به حضور در کانادا ، به دلیل عدم تسلط به حرفه ای خاص ( یا حداقل حرفه مورد نیاز دولت کانادا ) ، عدم تسلط کامل به زبان انگلیسی ، سن زیاد و یا نداشتن یکی از ده ها پیش نیاز اقامت در این کشور ، از ادامه کار باز مانده اند ؛ در این شرایط ، اقامت در کانادا برای متقاضیان سخت می گردد ولی غیر ممکن نمی شود . یکی از راه های باقیمانده برای رسیدن به این هدف اخذ ویزای کانادا از طریق سرمایه گذاری می باشد . دولت کانادا ( و سایر حکومت های جهان ) به دنبال افزایش تولیدات ناخالص ملی ، افزایش سطح عمومی رفاه مردم خود ، کاهش بیکاری و بهینه سازی سایر عوامل موثر در بهبود معیشت توابع خود می باشد ، لذا از دیدگاه آنان رسیدن به این هدف با هر وسیله ای قابل توجیه می باشد . از این روی با اعطای ویزای کانادا از طریق سرمایه گذاری سبب می شوند تا مدیران مجرب و ثروتمندی  از سراسر دنیا برای ادامه فعالیت به این کشور روی آورند . مدیرانی که با سازماندهی جمعی از بیکاران این کشور ، به رشد اقتصادی ملت و دولت کانادا کمک کرده و بدین واسطه بهای اقامت و ویزای کانادا را می پردازد . اما علم مدیریت به تنهایی نیز کافی نمی باشد ، چرا که مدیری که خود قدرت خلق موقعیت کاری ندارد ، مصرف کننده ای بیش نبوده و جای یکی از اهالی بومی این کشور را اشغال کرده است . پس می توان اینگونه برداشت کرد که مدیر مطلوب دولت کانادا ، پیش از مدیر بودن ، باید سرمایه دار باشد تا بواسطه حجم وجوه آورده به این کشور ، گامی رو به جلو برای ارتقاء اقتصاد کانادا بردارد . دستیابی به ویزای کانادا از طریق سرمایه گذاری برای هر استان این کشور دارای شرایطی مختص به خود می باشد . مثلا ویزای کانادا از طریق سرمایه گذاری در شهر کبک نیازمند خالص سرمایه قریب به 5.5 میلیارد تومان می باشد و تمامی دارایی های شخص مذکور و همسر وی باید به این مبلغ برسد ، این در حالیست که در مناطق دیگر ، مبلغ اولیه و حداقل دارایی می تواند خمس این مقدار نیز باشد . اما مبالغ فوق ، تمام پشتوانه مالی این مدیر بوده و نیاز به صرف تمامی آن ندارد و مبلغ قابل سرمایه گذاری او به متد های خاصی محاسبه می شود ، مثلا با فرض حداقل سرمایه گذاری حداقلی 2 میلیارد تومان به پول ایران ( بلوکه کردن در بانک و عدم دریافت سود ) ، شخص می تواند بجای آن مبلغ 800 میلیون تومان را به صورت بی بازگشت به بانک های این کشور پرداخت نماید . نا گفته نماند که مبلغ فوق نیز برای هر شهر متفاوت می باشد . در پایان می توان ادعا کرد که مدیریت این فرد در مجموعه ای که در مدت 3 الی 5 سال اخیر دارای حداقل 2 کارمند بوده است ، سبب می شود تا دولت کانادا به توانایی های مدیریتی و اقتصادی شخص ایمان آورده و اجازه استفاده از ویزای کانادا را به وی دهد .

درباره ویزای کانادا

درباره ویزای کانادا 

همانطور که می دانید ، ویزا و یا روادید ، به حکمی اتلاق می گردد که دارندگان آن اجازه ورود به کشوری در زمان تعیین شده را دارند . این حکم که در قالب مهر و یا برچسبی در داخل گذرنامه خود نمایی می کند ، می تواند به صورت دائم یا موقت و تحت عناوین فراوانی اخذ گردد . به عنوان مثال برای اخذ ویزای کانادا ، متقاضیان می توانند از طریق تکیه بر شغل و تخصص خود ، کارآفرینی و ورود سرمایه به این کشور ، خود اشتغالی و یا بواسطه حضور خانواده خود در یکی از شهر های کانادا ، اقامت و ویزای دائم آن را اخذ نماید . راه دیگر ویزای کانادا ، ورود از مجرای اقامت موقت می باشد که این روش نیز با دلایلی نظیر سیاحت ، دیدار اقوام و خانواده ، کار و تحصیل میسر می باشد . در همین راستا ، یکی از انواع رایج ویزای کانادا ، ویزای TRV یا Temporary Resident Visa می باشد . این ویزا که حکم اقامت موقت دارندگانش در کانادا می باشد ، برای کار و تحصیل در دوره های کوتاه مدت را دارد . این ویزا که می تواند تک ورودی (   single entry) و یا چند ورودی (multiple entry) باشد ، اجازه تردد شخص مذکور در سطح کشور را در بر دارد . در ویزای کانادا تک ورودی ، این فرد حق ترک خاک کشور تا پایان دوره تحصیلش را ندارد و پس از آن ، یا کانادا را به مقصد سرزمین مادریش ترک می کند و یا اقامت دائم این کشور را با توجه به سوابق قابل قبول خود بدست می آورد . ورود و اخذ ویزای کانادا در گرو قبولی در تست های پزشکی می باشد . تست پزشکی در حالت عادی برای ایرانیان لازم نیست ، ولی در صورت سفر به کشورهای عضوء لیست سیاه پزشکی ( مانند کشورهای اروپایی که احتمال انتقال ویروس ایدز در آن ها زیاد می باشد ) در ماه های اخیر مجبور به گذراندن آن و ارائه مدارک مربوطه باشند . انگشت نگاری نیز یکی دیگر از پیشنیازهای سفر و بهره مندی از ویزای کانادا می باشد و از آنجایی که سفارت این کشور در ایران فعال نمی باشد ، هموطنان علاقه مند می توانند به سفارت کانادا در ترکیه و یا سایر سفارت خانه های این کشور در کشورهای حاشیه خلیج فارس مراجعه کنند .